• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti/informer.rs

12.10.2020

21:39

ŠOKANTNA ISPOVEST SRPSKE VODITELJKE! Suzana Mančić: "Rodila sam DETE KOJE NIJE PREŽIVELO"

Showbiz

ŠOKANTNA ISPOVEST SRPSKE VODITELJKE! Suzana Mančić: "Rodila sam DETE KOJE NIJE PREŽIVELO"

Podeli vest

Voditeljka je gostujući u jednoj emisiji prvi put javno otkrila da je rodila dete koje nije preživelo

Suzana Mančić, nije osoba koja previše priča o svom životu, ali je pre nekoliko dana iznenadila sve priznanjem tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Voditeljka je gledajući slike, preminulog deteta, Krisa Tigena i njegove supruge, prvi put izjavila, da poznaje taj bol, jer je i sama rodila mrtvo dete.

- Ja sam doživela istu situaciju. Sećam ga se i sećaću se celog života, ali ne bi volela da ovakvu vrstu dokumenta. Rodila sam dete koje nije preživelo. Možda nije trebalo ovo da kažem. Gde leži nas šest žena, gde dolazi poseta, nose šerpice, hranu, tetke, strike, babe, i kažu "Vidi Suzana Mančić", to je isto kao društvene mreže, a to je bio samo moj bol - rekla je Suzana i dodala:

Voda donosi svezinu, čisti misli, odnosi tugu i neraspolozenje. Silazim do reke uvek kada mi treba pročišćenje, inspiracija i dobra energija.

 

 

- To je tvoj teret, tvoje dete i nikoga neće razumeti, samo ti - zaključila je voditeljka


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija