• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

13.10.2020

12:40

(FOTO) SKANDAL TRESE HOLIVUD! Mužu rekla da ide na POSLOVNI PUT, pa pobegla u Vegas i udala se za DRUGOG

Showbiz

(FOTO) SKANDAL TRESE HOLIVUD! Mužu rekla da ide na POSLOVNI PUT, pa pobegla u Vegas i udala se za DRUGOG

Podeli vest

Muzička legenda Fil Kolins (69) pod stare dane proživljava pravu dramu na ljubavnom planu. Kako piše TMZ, Kolins je suprugu odlučio proterati iz zajedničke vile u Majamiju nakon što se Orijana Kveji (46) vratila udata za drugog čoveka

To su čari tih brzopoteznih venčanja u Los Vegasu, ali muzičar, izgleda, odlučio kako više nema snage pratiti tempo 23 godine mlađe izabranice. Višestruki dobitnik Gremi nagrada, naložio joj je da potraži drugi dom, ali američki mediji pišu kako se Orijana neće tek tako odreći nekretnine, već će celu stvar završiti na sudu, a Orijana uz to Kolinsu preti i objavljivanjem poverljivih informacija koje će naštetiti njegovom ugledu u javnosti.

 

 

Fil Kolins i Orijana venčali su se 1999., dobili sinove Nikolasa (19) i Metjua (15) pa su se deset godina kasnije razišli. Fil je supruzi tada isplatio sudsku presudu u iznosu od neverovatnih 46 miliona dolara, što je i službeno bio najskuplji razvod u istoriji britanske scene.

 

 

Veliki obrat u priči dogodio se 2016. kada se dvojac pomirio, a Kolins se preselio na Floridu kako bi bio bliže deci. Orijana se u međuvremenu udala i razvela od drugog muškarca, Čarlsa Mejatija, a zatim nakon svega pre dva meseca u Las Vegasu rekla "da" Tomasu Bitsu.

 - Fil joj više neće dati ni centa, ne želi imati nikakvog posla s njom. U trenutku kad je s drugim muškarcem otišla na venčanje njemu je rekla da ide na poslovni put -  otkrio je izvor blizak pevaču.

BONUS VIDEO:

HIT VIDEO! Da se za glupost daju nagrade, ona bi bila Nobelovac!

KAKVE SU BRE OVO ČIZME KADA SA NJIMA NE MOGU DA HODAM PO VODI?




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija