• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica/informer.rs

26.10.2020

17:11

Nekada je važila za najzgodniju ženu na svetu, a sada je zbog viška kilograma NE PREPOZNAJU! Manekenka se ubucila... (FOTO)

Showbiz

Nekada je važila za najzgodniju ženu na svetu, a sada je zbog viška kilograma NE PREPOZNAJU! Manekenka se ubucila... (FOTO)

Podeli vest

Bila je mnogo mršavija....

Kada je počela svoju karijeru kao manekenka i voditeljka, Keli Bruk bila je znatno mršavija i časopis FHM proglasio je za najseksipilniju ženu na svetu, ali tokom ovih devet godina otkako je u svetu šoubiznisa, ova Britanka se dosta promenila.

Nedavno su je paparaci uhvatili kako šeta po Londonu i uživa u palačinkama. Obučena u crno od glave do pete , pokušala je da prođe potpuno neprimećeno, ali fotografi su prepoznali 40-godišnju brinetu uprkos tamnim naočarama i neurednoj frizuri.

Bivša manekenka je pre nekoliko meseci govorila o tome kako se oseća zbog toga što je postala meta hejtera na internetu jer njeno telo više ne izgleda kao što je imala 20 godina.

 

 

– Oni me u 40-im godinama vide kao debelu devojku i ne prihvataju me kao takvu. Smešno mi je to. Ljudi odrastaju, postaju veći, menjaju se, to se događa stalno – rekla je između ostalog Keli

Ova lepotica je odavno prihvatila svoje obline i kilograme, ali priznala je i da se ulenjila i opustila, što je rezultiralo gojenjem. Ipak, na podsticaj dečka Džeremija Parisija odlučila je da skine koji kilogram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤ @iamkbpretty #kellybrook #iamkbpretty

A post shared by Kelly Brook (@iamkbpretty) on Oct 24, 2020 at 8:17am PDT

 

– Nakon što su me svi upozorili na višak kilograma, počela sam da ozbiljno razmišljam šta bih sama mogla da uradim po tom pitanju – otkrila je Brukova.

Rekla ja i da su njene mršave faze uglavnom bile rezultat depresivnih faza u kojima nije bila zadovoljna životom  i bolje se oseća s viškom kilograma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bikini days #kellybrook #bikini #beach

A post shared by Kelly B (@kellybrookfantasy) on Sep 27, 2020 at 2:33am PDT

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija