• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.11.2020

18:23

HAOS U PROGRAMU UŽIVO - VODITELJKA URLALA NA SAV GLAS! Jovana POBESNELA: Dajte pare meni, a vi kući... SKANDAL! (VIDEO)

Showbiz

HAOS U PROGRAMU UŽIVO - VODITELJKA URLALA NA SAV GLAS! Jovana POBESNELA: Dajte pare meni, a vi kući... SKANDAL! (VIDEO)

Podeli vest

Neće više da ćuti!

Ukućani "Parova" razbesneli su voditeljku Jovanu Jeremić je neki od njih nisu želeli da učestvuju u emisiji, nakon čega je ona skroz pobesnela.

Foto: Printscreen You Tube

Naime, Jovana im ukazala na grešku koju prave, a to je da ne može ona da utiče na gledanost programa, jer je ona voditelj, a oni učesnici rijalitija čiji je to zadatak.

- Vi ste obrnuli uloge, vama ovde voditelji dižu šer, a treba vi da dižete šer, neću ja da vam pravim program. Ja radim, a vi po ceo dan spavate, a primate tri puta veće pare nego ja. Dosta bre više - rekla je Jovana vidno besna.

Foto: Printscreen You Tube

- Oni spavaju, a voditelji dižu šer, a uzimaju tri puta veće pare. Dajte pare meni, a vi kući, da vidite kako ću ovde da pravim program. Koga bre da žalim, ko žali mene, ko mene žali - urlala je Jovana, a evo kako je to izgledalo.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija