• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

16.11.2020

14:55

SRPSKE VODITELJKE KOJE SU SE BOGATO UDALE! Njihove MUŽEVE retko viđate u JAVNOSTI, a evo čime se ONI bave!

Showbiz

SRPSKE VODITELJKE KOJE SU SE BOGATO UDALE! Njihove MUŽEVE retko viđate u JAVNOSTI, a evo čime se ONI bave!

Podeli vest

Naše popularne voditeljke uživaju u ljubavi, a njihove muževe retko možemo da vidimo u javnosti.

Voditeljke svakodnevno gledate na TV ekranima, a ako izuzmemo supruga Jovane Joksimović, ostale muževe poznatih lica sa malih ekrana malo ko zna.

Ono što im je svima zajedničko jeste da su se bogato i lepo udale, a na ovoj listi su one koje prednjače u tome.

Svima dobro poznato lice, uz koje se milioni stanovnika Srbije godinama unazad bude, Jovana Joksimović (39), važi za jednu od najboljih voditeljki sa naših prostora.

Foto: Printscreen Prva

Upoznala je svog sadašnjeg supruga, pevača i kantautora, a od skoro i vlasnika televizije K1 Željka Joksimovića, u maju 2008. godine, kada ih je posao spojio. Naime, Željko i Jovana zajedno su vodili 53. izbor za pesmu Evrovizije, koji se održavao u Beogradu, i tada je njihova ljubav počela. Tajno su se venčali 20. januara 2012. godine na Maldivima, ali nastale su peripetije oko priznavanja tog braka u Srbiji.

Voditeljka je rodila sina Kostu 10. aprila 2014. godine, a u oktobru iste godine par je sklopio crkveni brak u Crkvi Aleksandra Nevskog na Dorćolu. Tri i po godine kasnije, 2017. godine, Željko i Jovana dobili su i bliznakinje Anu i Srnu.

Voditeljka čuvenog kviza "Slagalica" i poznato lice RTS-a, Kristina Radenković (39), već godinama u ljubavi sa Nikolom Radojevićem, sa kojim se ne pojavljuje u javnosti. Radojević je javni tužilac, a poreklom je iz Bijelog Polja.

Foto: Printscreen You Tube/RTS 1

Nevenčani suprug Radenkovićeve je i te kako zgodan, a voditeljka "Slagalice" je u više navrata isticala koliko je srećna što pored sebe ima muškarca koji joj je u potpunosti po meri.

Kako je ranije ispričala, njihovo upoznavanje bilo je kao na filmu. Nikola je tražio izgubljenog psa i prišao je Kristini, koja je tada šetala svoje ljubimce.

Nekoliko godina kasnije, Nikola je čak tri puta pokušao da je veri, a iz trećeg je uspeo. Kristina je objasnila da je problem bio to što je ona, kada je on pokušavao da je veri, mislila da raskidaju. Vezu još uvek nisu krunisali brakom i nema pritiska oko toga, jer su posvećeni deci.

Ćerkicu Taru dobili su pre tri i po godine, a sina Rogana pre 11 meseci.

Marija Veljković (40), popularna voditeljka emisije "Slagalica", godinama uživa u idiličnom životu sa svojim suprugom Milanom Milovanovićem, arhitektom.

Foto: Printscreen You Tube

Marija se za ovog arhitektu udala 2011. godine. Idiličan brak Marije i Milana upotpunila su deca Đurađ, Rosa i Neva.

Veljkovićeva povremeno podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama poneku fotografiju sa mužem.

Marija je krajem prošle godine radila punom parom i zbog toga priznala da je suprug Milan kod kuće više vremena provodio sa decom. Ipak, kada je u tom periodu ugrabila nekoliko slobodnih dana, Marija je sve nadomestila svojim mališanima.

Čuvena loto devojka, harizmatična Suzana Mančić (64), sreću je pronašla u drugom braku.

Foto: printscreen instagram/suzanamancicofficial

Mančićeva je od 1989. godine do 1997. bila udata za Nebojšu Kunića, bubnjara nekadašnje grupe Sedmorica mladih, kome je to bio treći brak. Ćerku Teodoru dobili su 1992.godine.

Čoveka svog života upoznala je 2000. godine. U pitanju je Grk Simeonom – Simom Ocomokosonom, po zanimanju bankar.

Posle 18 godina veze udala se za Simeona, ali se nije preselila u Grčku. Iako nakon venčanja više vremena provodi sa suprugom, brak održavaju na daljinu, navodi Telegraf.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija