• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2020

11:34

GOLIŠAVA I MOKRA! Danica Maksimović DIZALA NOGE U BAZENU, MEŠALA... Napravila ŠOU! Šta žena može u SEDMOJ DECENIJI (FOTO)

Showbiz

GOLIŠAVA I MOKRA! Danica Maksimović DIZALA NOGE U BAZENU, MEŠALA... Napravila ŠOU! Šta žena može u SEDMOJ DECENIJI (FOTO)

Podeli vest

Glumica Danica Maksimović sigurnim korakom gazi sedmu deceniju života, ali je to ne sprečava da se dobro zabavlja i ugađa sebi.

Jedna od naših najlepših glumica izgleda bolje od mnogih devojaka, a na figuri bi joj gotovo svaka žena pozavidela.

Njene duge noge svima su poznate iz raznih filmova i serija, a Dana je rešila da nas podseti koliko dobro izgleda u 67. godini.

Na Instagram profil okačila je golišave fotke iz spa centra i pokazala koliko uživa na zimovanju.

- Prijatelji dragi, želim vam da što pre nestane ova svima neželjena situacija, da svako pronađe snage i radosti u sebi, bez obzira koliko teško bilo! Da uživamo u svetlucavim trenucima i ljubavlju koja sve pokreće, zajedno uzletimo kao feniks iz pepela - napisala je ona.

- Da bi nam život imao smisla, nije sebično voleti sebe! Šaljem vam kosmičku energiju i sve vas volim - dodala je glumica, a njene vruće fotke pogledajte u galeriji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nemanjicbgd

pre 3 godine

Danica, lepa, zgodna i extra glumica. Nazalost, medju ovim novim glumicama, a ima ih kao pleve, nema takvih, kao sto je Danica, Tanja Boskovic, Radmila Zivkovic, Vera cukic, Mira Banjac, Olivera katarina, kao sto su biile Olivera Markovic, Radmila Savicevic, sve su anemicne, neupadljive, bez trunke energije.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija