• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Gloria/informer.rs

08.12.2020

22:39

ČINILO SE DA IZGLEDAMO KAO PAR SA REKLAME ZA KREMU ZA SUNČANJE! Pevačica prvi put o razvodu od košarkaša - NIJE MOGAO DA ŽIVI SA MNOM OVAKVOM!

Showbiz

ČINILO SE DA IZGLEDAMO KAO PAR SA REKLAME ZA KREMU ZA SUNČANJE! Pevačica prvi put o razvodu od košarkaša - NIJE MOGAO DA ŽIVI SA MNOM OVAKVOM!

Podeli vest

Pevačica Katarina Sotirović je rešila konačno da otvori dušu i podeli sa javnošću sve detalje razvoda braka nakon 14 godina provedenih u zajednici sa košarkašem Aleksandrom Rašićem.

- Oboje smo bili svesni šta se dešava, seli smo i složili se da naš odnos ne treba nazivati pogrešnim imenima, šminkati ga, gurati stvari pod tepih i ostajati u braku koji može da preraste u godine agonije i nesporazuma. Shvatili smo da je bolje da se raziđemo na vreme, bez teških reči i svađa, dok neko od nas ne uradi nešto katastrofalno - počela je priču pevačica.

- Došli smo do momenta kad smo iscrpeli sve pokušaje da opstanemo, kada smo sve isprobali i videli da to više ne ide, da smo sve lošiji jedno prema drugom, prema sebi. Za razliku od toga kako smo se venčali, posle četiri meseca veze, ludi od zaljubljenosti i usijanih glava, odluku o razvodu smo doneli hladno i smireno - navela je.

- Probali smo deci da objasnimo da sve ostaje isto. Mislim da oni još uvek nisu ukapirali šta se tačno desilo, posebno David koji ima samo pet godina. Juliji je osam i ljuti se kada spomenemo reč razvod. I kad se šalimo na naš račun, posebno je osetljiva, zbog čega je Aleksandar dodatno zadirkuje - dodala je Katarina.

Foto: instagram/sotirovicka

- Pokušavamo da je uvedemo u momenat kada će njen tata jednog dana imati neku novu partnerku, a mama partnera. Mi ne znamo kada će se to dogoditi, mnogo je rano razmišljati i pričati o tome, ali želimo i to da im predstavimo kao opciju. Trudimo se da održimo normalan odnos, a želja nam je, i izazov i zadatak, da jednog dana, kad Julija i David budu veliki, mogu da kažu: "Ma, naši su se razveli kad smo bili mali, ali oni su super" - istakla je Sotirovićeva.

- Sada, kada se sve sleglo, mogu da kažem da sam dobro. Ako se nekad i osetim loše, to je zbog posla. Korona je promenila dinamiku života, nastupi su nam otkazani i treba razmišljati od čega ćemo da živimo. Što se emotivne strane tiče, prošao je onaj najgori period kada vas pritiska usamljenost, ali pošto sam na početku donela odluku da neću donositi neke gluposti iz nekog trenutnog straha od samoće, sada sam stabilno - nastavila je priču Sotirovićeva. Treba pustiti da tornado prođe, da se slegne prašina, kako biste mogli da krenete dalje. Ja sam još vezana za taj brak. I dalje se često viđamo svi zajedno. Aleksandar i ja se skoro svaki dan dogovaramo o nečemu, čujemo, dopisujemo. Trudimo se da provodimo što više vremena sa decom zajedno, kao porodica, da idemo na kolače, da vozimo bajs. Cilj nam je da niko ne pati, ni on, ni deca, ni ja - kazala je.

- Činilo mi se da izgledamo kao par sa reklame za kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom: lepa pegava deca, prelepi plavi roditelji sa savršenim zubima, tu trčkara i neki zlatni retriver... A onda se završi slikanje, par ode kući, i niko ne zna šta se tamo dešava. Bilo je tu neslaganja oko svega, od toga kako gledamo na život, preko vaspitanja dece, kuvanja ručka do parkiranja kola. Na kraju, on nije mogao da živi sa mnom takvom kakva jesam, niti ja sa njim takvim kakav jeste. Nas dvoje smo potpuno različiti, a kad dođete do toga da nervirate ono drugom samom svojom suštinom, kada počnete da gubite sebe, morate da se zapitate šta dalje - zaključila je za pomenuti magazin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija