• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Biografije

30.12.2020

15:08

NJENOG POČETKA SE MALO KO SEĆA! Jovanu Joksimović gledate svakog JUTRA, a ovo je bio njen PRVI POSAO!

Showbiz

NJENOG POČETKA SE MALO KO SEĆA! Jovanu Joksimović gledate svakog JUTRA, a ovo je bio njen PRVI POSAO!

Podeli vest

Jovana Joksimović je oko 20 godina u medijima. Svaki dan je gledate na televiziji a mnogi ne znaju da je ovo bio njen prvi posao!

Voditeljka je završila Akademiju umetnosti BK univerziteta, smer menadžment u umetnosti.

2001. godine je započela karijeru na TV BK vodeći emisije: "Blokbaster" i "Trejler". Takođe je radila kao reporter. 2005. godine je prešla na RTS i bila je voditeljka i urednica jutarnjeg programa. 2008. godine je sa pevačem Željkom Joksimovićem vodila "Evroviziju" koja se održala u Beogradu.

2010. godine je sa kolegom Srđanom Predojevićem otišla na RTV Pink gde su im ponuđeni bolji uslovi i dobili su svoju emisiju pod nazivom "Dobro jutro: Jovana i Srđan".

Nakon završene saradnje sa Pinkom, voditeljka je prešla na TV Prva, a kada je nedavno izbio skandal koji svi pamte, ona je prešla na televiziju njenog supruga, gde sada vodi jutarnji program, ali bez Srđana Predojevića. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lucija Marko

pre 3 godine

Bok, ja sam Lucija Marko, ovdje sam da bih cijelom svijetu prenio ovu dobru vijest o tome kako sam vratio ljubav svog supruga. Bila sam izbezumljena kad me prošli mjesec ljubav ostavila zbog druge djevojke, ali kad sam našla prijatelja koji me upoznao s liječnikom Alabom, velikim glasnikom, razgovarala sam s njim o svom problemu, kako me je suprug napustio i kako moram dobiti posao u vrlo velikoj tvrtki. Samo mi je rekao da sam došao na pravo mjesto da ću dobiti želju srca bez ikakvih nuspojava. Rekao mi je što bih trebao učiniti, nakon što je to učinjeno, sljedeća dva dana, nazvala me moja ljubav telefonom i ispričala mi izgovore da živim prije sada, a sljedeći tjedan nakon što me ljubav zvala da molim za oproštenje, bila sam pozvan na razgovor u moju omiljenu tvrtku, morao sam raditi kao nadzornik. Tako sam sretna i shrvana da moram reći cijelom svijetu o tome kako mi dr. Alaba pomaže da dam svom srcu deseir. Doktor Alaba stručnjak je za sve vrste uroka i dobre magije. Ako trebate bilo kakvu pomoć, obratite se dr. Alabi na sljedeću e-adresu: dralaba3000@gmail.com želim vam sve najbolje

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija