• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/Informer.rs

31.12.2020

08:45

NOLETOVA JELENA KUPILA OD ELENE KUĆU ZA 2,9 MILIONA EVRA?! Karićka je u njoj izvodila RITUALE, a evo kako izgleda ovaj LUKSUZNI DOM /FOTO/

Showbiz

NOLETOVA JELENA KUPILA OD ELENE KUĆU ZA 2,9 MILIONA EVRA?! Karićka je u njoj izvodila RITUALE, a evo kako izgleda ovaj LUKSUZNI DOM /FOTO/

Podeli vest

Supruga Novaka Đokovića, Jelena Đoković, navodno je kupila kuću na Kosmaju od Elene i Jugoslava Karića 2,9 miliona evra

Ova raskošna nekretnina sadrži i veliki plac, prostrano dvorište, voćnjake, bazen kao i brojne životinje, a unutrašnjost je Elena uređivala sa posebnom pažnjom. U prostranoj kuhinji se porodica najčešće okupljala, a mnoge je privukla objava na kojoj dizajnerka enterijera pokazuje posudu na kojoj piše: "Veštičije trave".

 

 

Jednom prilikom Elena je pokazala i svoj omiljeni kutak u kojem pije jutarnju kafu.

Dom u kojem je uživala je uredila sa puno neobičnih detalja i u svom prepoznatljivom stilu.

 

 

Elena je sledbenica šamanizma, te tako učestvuje u ritualima tokom punog meseca ili pomračenja sunca, a jedan od njih je i prinošenje menstrualne krvi boginji plodnosti Pačamami, odnosno Majci Zemlji.

Sve te rituale ova dizajnerka obavljala je u okrilju doma na Kosmaju i izazivala još veće polemike jer sve to i javno deli na društvenim mrežama.

 

 

Elena je svojevremeno podelila i fotografije kokošinjca koji je posebno dizajnirala na Kosmaju - ceo je bele boje i ima kristalne lustere kao i ramove za slike.

Pored kokoški, na ovom imanju gaje se i koze i krave, kao i brojne sorte voća i povrća.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
raska

pre 3 godine

A Karicka je odnela metlu, nema je na fotografijama. Naravno, to joj je prevozno sretstvo.

brane

pre 3 godine

Kupio Novak dakle... Da se ne zbunjuju čitaoci

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija