• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SAŠA KOSTIĆ

06.01.2021

08:00

MANEKENKA EKSKLUZIVNO ZA INFORMER OTKRIVA! Sofija: Luka i ja crkveno  venčanje pravimo u Srbiji - EVO ŠTA SU MLADENCI SMISLILI!

Showbiz

MANEKENKA EKSKLUZIVNO ZA INFORMER OTKRIVA! Sofija: Luka i ja crkveno venčanje pravimo u Srbiji - EVO ŠTA SU MLADENCI SMISLILI!

Podeli vest

Miloševićeva će sudbonosno "da" pred Bogom izgovoriti fudbaleru Real Madrida Luki Joviću u nekoj od srpskih svetinja

Sofija Milošević i Luka Jović napraviće crkveno venčanje u Srbiji, potvrdila je ekskluzivno za Informer manekenka! Ona će se fudbaleru Real Madrida zakleti pred Bogom na večnu ljubav čim prođe pandemija koronavirusa. Verenici su i ranije planirali da stanu na ludi kamen, ali im je kovid-19 pokvario planove.

- Još nemamo tačan datum venčanja jer, nažalost, trenutno ništa ne zavisi od nas. Zdravlje nam je uvek na prvom mestu, tako da ćemo se venčati kada epidemiološka situacija to dozvoli. Najvažnije nam je da taj dan proslavimo sa dragim ljudima, a da li će to biti intimno venčanje ili veliko slavlje, manje je važno. Sve su to detalji koje ćemo razraditi u hodu - kaže Sofija. 

Jović je Sofiju zaprosio letos u Italiji, pa se spekulisalo da ni svadba neće biti u Srbiji. Oko opštinskog venčanja još nisu doneli konačnu odluku, ali su prelomili da će crkveno sigurno biti u nekoj srpskoj svetinji:

Foto: informer.rs

-  Luka i ja smo jako vezani za Srbiju, i iako imamo puno prijatelja širom sveta, voleli bismo da se venčanje u crkvi održi kod nas. Kumovi će biti naši najbolji prijatelji iz detinjstva.
Najradosniji hrišćanski praznik proslaviće u Madridu, međutim iako su daleko od otadžbine, u svoj dom uneće duh naše zemlje.

- Trudimo se da svaki važniji praznik provedemo zajedno. To naravno nije uvek moguće zbog naših obaveza, ali nađemo način da to nadoknadimo i da odvojimo vreme samo za porodicu. Za Badnje veče obično idemo u srpsku pravoslavnu crkvu ovde u Madridu. Tu dočekamo Božić, koji onda proslavljamo kod kuće u krugu najbližih - priča manekenka.

Ona kaže da obavezno u dom unose badnjak jer uživaju u običajima iz naših krajeva.

- I u Madridu se potrudimo da pronađemo badnjak. Tradicija je tradicija i zato mi nije teško da se potrudim oko nečega što mi je važno. Želim da i Aleksej od ranog detinjstva bude upoznat sa našim običajima.

Srpska tradicija nalaže i da gozba za Božić bude bogata i raznovrsna. Tako će biti i u domu fudbalera i manekenke, međutim Sofija priznaje da neće ona zasukati rukave:

-  Obožavam naše specijalitete! Nažalost, nisam naučila da pravim ništa od njih. Žene u mojoj porodici jako lepo kuvaju, pa sam navikla da mi one spremaju. Najzanimljivije mi je kada vrtimo pogaču i tražimo novčić. Videćemo još ko će ga izvući ove godine.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija