• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story.hr

06.01.2021

16:21

ŠOK U KRALJEVSKOJ PORODICI! PRINC VILIJAM NIJE DOBRO - NE JEDE I NE SPAVA! Kejt zabrinuta, evo šta se DEŠAVA /FOTO/

Showbiz

ŠOK U KRALJEVSKOJ PORODICI! PRINC VILIJAM NIJE DOBRO - NE JEDE I NE SPAVA! Kejt zabrinuta, evo šta se DEŠAVA /FOTO/

Podeli vest

Premda obavljaju svoje kraljevske dužnosti u javnosti i doimaju se staloženo, Kejt Midlton i princ Vilijam proživljavaju pravu dramu unutar zidova njihovog doma, piše magazin Globe

Vojvotkinja od Kembridža navodno je jako zabrinuta za supruga koji se bori s fizičkim i psihičkim problemima, te ga preklinje da potraži stručnu psihološku pomoć.

Vilijam navodno 'puca' pod teretom stresa s kojim se morao nositi prošle godine, od Harijevog odlaska iz porodice i sramote koju je princ Endru bacio na kraljevsku porodicu svojim prijateljskim odnosom sa Džefrijem  Epstinom koji je vodio prostituciju maloletnih devojaka, pa do najteže vesti koju je saznao - da boluje od retke i teško izlečive vrste raka.

Već dugo živi sa vrlo malo sna i postaje sve mršaviji

Kejt je očajna od brige, jer ne želi da ostane bez supruga i oca njihovo troje dece, šestogodišnjeg princa Džordža, petogodišnje princeze Šarlot i dvogodišnjeg princa Luisa, otkrio je izvor blizak kraljevskoj porodici. Osim što ga nagovara da se obrati profesionalcima za pomoć, Kejt neprestano podseća Vilijama da ne sme stvari uzimati toliko k srcu. Ali, taj savet njemu nije lako da primeni u praksi.

 - Vilijam je na korak od ivice. Već dugo živi sa vrlo malo sna i postaje sve mršaviji. Gotovo da više nema apetit -  rekao je izvor. Objasnio je kako princa doslovce 'izjedaju njegovi osećaji i gorčina koju oseća prema Hariju i stricu Endruu'.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
da li je to dobra ili losa vij

pre 3 godine

znaci da ce izumrijeti propagandisticka loza onih koji neradom zive u luksuzu koji samo po filmovimo mozemo da gledamo?! oni trose vise nego pojedine cijele drzave, ali opet, podvalcim, od para drugih

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija