• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2021

19:08

KANJE VEST VARAO KIM KARDAŠIJAN SA SLAVNIM MUŠKARCEM! Skandal drma Holivud - ovo je pravi RAZLOG RAZVODA?!

Showbiz

KANJE VEST VARAO KIM KARDAŠIJAN SA SLAVNIM MUŠKARCEM! Skandal drma Holivud - ovo je pravi RAZLOG RAZVODA?!

Podeli vest

Kim Kardašijan i Kanje Vest definitivno će se razvesti, a poznata starleta je prema pisanju američkih medija, već angažovala advokata.

- Već duže vreme ne nosi burmu, a Kanje je božićne praznile proveo u vili odvojen od porodice. Kim ga je zamolila da neko vreme provedu razdvojeni kako bi mogli dobro razmisliti o svemu, ali ona je znala da joj je već svega dosta - priča izvor blizak paru.

Njih dvoje su već dugo glavna tema stranih medija, a sada su se pojavili novi navodi da je pevač varao starletu sa muškarcem, poznatom mejk-ap zvezdom Džefri Starom.

 

Sa TikToka stiže video koji je u kratkom roku uzburkao celu planetu, a koji širi glasinu da je muzičar već dugo u tajnoj vezi sa slavnim mejkap guruom.

Tik Tokerka koja je pokrenula ovu temu nije jasno i glasno rekla da je u pitanju Džefri Star, ali je ostavila dovoljno dokaza koji upućuju na njega, i uz to lajkovala svaku pretpostavku u komentarima u kojoj se imenuje kontroverzni Džefri Star.

Foto: Reuters

Džefri Star inače iza sebe ima niz skandala koji uključuju preljube sa brojnim muškarcima, zbog čega mnogi i veruju u ovu vest.

Kim i Kanje nisu dali nikakav konkretan razlog za razvod.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
petar golemi

pre 3 godine

ovo je OK .....Sto se Karadasijanka buni pa camuga otisla da opremi i u bulju ovoga decka......Kako kazemo da nije pxxxa sapun pa da se potrosi isto vazi i za camugin penis.....Neka Karadasijanka sprema ,,supice'' i baja ce nastaviti da qara i nju i a pored nje......samo da se sere da tu ima emocija....cista potreba za samoreklamerstvom i poziranjem....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija