• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.01.2021

10:04

PROGOVORIO LJUBAVNIK PRINCEZE DAJANE! Hirurg otkrio detalje jednog od NAJKONTROVERZNIJIH DOGAĐAJA U NJENOM ŽIVOTU - To je bio poslednji ekser u kovčeg...

Showbiz

PROGOVORIO LJUBAVNIK PRINCEZE DAJANE! Hirurg otkrio detalje jednog od NAJKONTROVERZNIJIH DOGAĐAJA U NJENOM ŽIVOTU - To je bio poslednji ekser u kovčeg...

Podeli vest

Princeza Dajana 1995. godine dala je intervju koji je ušao u svetsku istoriju.

Ne samo što je taj razgovor sa novinarom Martinom Baširom bio okidač njenog razvoda od princa Čarlsa, već je pomenuti intervju ponovo, 25 godina kasnije, izavao novu buru: započeta je istraga o tome da li je novinar zloupotrebio poverenje princeze kako bi je naveo da oda tajne.

Te 1995. godine, Dajana je u intervjuu otvoreno govorila o Čarlsovom vanbračnoj vezi sa Kamilom, a takođe je dovela u pitanje njegovu podobnost da bude kralj.

Vilijamovo upozorenje
Nakon svega, sada se oglasio i bivši ljubavnik lejdi Di, hirurg Hasnat Kan, koji je bio u vezi sa njom kada je davala intervju. Kan je dodatno podgrejao kontroverze rekavši da je i princ Vilijam, koji je tada imao samo 13 godina, upozoravao majku da prekine intervju sa novinarom.

 


- Vilijam je mrzeo taj intervju i rekao joj je da je pogrešila, što je nju veoma uznemirio. Bio je veoma direktan i rekao joj: Mama, on nije dobra osoba...- naveo je Kan za "Dejli mejl" i dodao da je Dajana na kraju prekinula kontakt sa Baširom.

 

- Jasno je da je Vilijamovo upozorenje veoma uticalo na nju jer su joj dečaci bili najvažniji, ma šta da je radila. Taj Bašir joj je napunio glavu smećem i tračevima, poput onog da je dadilja trudna sa Čarslom - rekao je Kan i istakao:

Foto: AP/Photo

Dajana i Čarls razveli su se posle ovog intervjua


- Naravno da je postojao jedan deo Dajane koji je hteo da da taj intervju, ali je pitanje da li bi ona to uradila da je Bašir nije nagovorio?

Istraga u toku

Dajana i Čarls živeli su odvojeno još od 1992. godine, a smatra se da je ovaj intervju bio poslednji ekser u kovčegu njihovog braka. Ono što je Dajana otkrila javnosti primorala je kraljicu Elizabetu da reaguje i usledio je razvod.


Na vest da će BBC istražiti okolnosti u kojima je došlo do ovog intervjua, prošle godine je pozdravio i princ Vilijam, navodeći da je to dobra odluka pomoću koje će se doći do istine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bole

pre 3 godine

To naš narod bi rekao kurva banda tu se nije znalo ko koga.

Marcco

pre 3 godine

Koliko vidim, Dijana ispade na kraju žešća "udaraljka", nevine face.

Milutin

pre 3 godine

Sve je već odavno ispričano.bila je neverna žena.kraljevskoj porodici je naneta šteta što se tiče njenog morala.najviše je smetalo to što se Dajana provodila po Parizu sa ljubavnikom muslimanske veroispovesti pa su je zato i ubili.kad si poznata ličnost treba puno da vodiš računa o ponašanju a ona to nije radila.što se tiče tog novinara mogu reći da mu je to profesija i ništa on nije kriv što je neko nemoralan.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija