• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic

28.01.2021

15:22

OVO JE MUŽ VODITELJKE SLAGALICE! Marija Veljković sa njim ima TROJE DECE i uživaju u velikoj ljubavi /FOTO/

Showbiz

OVO JE MUŽ VODITELJKE SLAGALICE! Marija Veljković sa njim ima TROJE DECE i uživaju u velikoj ljubavi /FOTO/

Podeli vest

Marija Veljković, voditeljka emisije "Slagalica" godinama uživa u idiličnom životu sa svojim suprugom Milanom Nilovanovićem.

Veljkovićeva povremeno podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama poneku fotografiju sa mužem, s kojim ima troje dece.

Marija je krajem prošle godine radila punom parom i zbog toga priznala da je suprug Milan kod kuće više vremena provodio sa decom. Ipak, kada je u tom periodu ugrabila nekoliko slobodnih dana, Marija je sve nadomestila svojim mališanima.

 

 

- Volim svoj posao zaista i period od septembra je izgledao tako što sam snimala preko nedelje "Ludu narodnu noć", a vikendom "Svadbe", van Beograda. Muž mi je pre neki dan rekao da dva meseca nisam bila kod kuće. Sada je malo mirniji period što se tiče snimanja, sada gledaoci mogu da vide plodove mog rada. Mužu svakog dana ovo govorim, pa moram i javno, mislim da činjenica da sam mu rodila za četiri godine troje dece kompenzuje sve ostalo na ovome svetu. Što se dece tiče, trudim se da budem sa njima koliko god mogu. Oni znaju kakav je mamin posao i da se desi da ne budem kod kuće, ali posle se trudim da sve nadoknadim - rekla je tada voditeljka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zrenja

pre 3 godine

Retko iritantna osoba koja toliko mlatara rukama da će možda i poleteti. Još gore je što o akcentima pojma nema. Neka vežba izgovaranje običnih reči poput dinara, element, ne, Klek...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija