• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr

09.02.2021

12:44

UDALA SE ZA 63 GODINE STARIJEG, SAHRANILA SINA, PA PRESUDILA SEBI! Tragičan život PLAVUŠE koja je ŠOKIRALA SVET /VIDEO/

Showbiz

UDALA SE ZA 63 GODINE STARIJEG, SAHRANILA SINA, PA PRESUDILA SEBI! Tragičan život PLAVUŠE koja je ŠOKIRALA SVET /VIDEO/

Podeli vest

Prošlo je 14 godina od smrti Ane Nikol Smit, plavuše koja je svojim postupcima šokirala Holivud

Ana Nikol Smit je rođena u Teksasu kao Viki Lin Hogan, šesto dete u porodici Do­nalda Judžina i Virdži Hart Hogan. Njeni roditelji razveli su se kada je imala samo dve godine, a njena polusestrra jednom je ispričala kako je otac bio zlostavljač i pedofil.

Nakon toga nastavila je da živi s majkom, a kao tinejdžerka se preselila kod tetke. Iako su živele u siromaštvu Viki je često maštala i govorila svojoj tetki da će jednog dana postati jako bogata i slavna.

Teško detinjstvo

 - Odrastala sam u siromaštvu. Mnogo toga sam želela da uradim, ali jednostavno nisam imala mogućnosti. Bila sam zlostavljana, a postoji gomila stvari koje čak ne mogu ni da spomenem. Sada kad sam dobila to bogatstvo i slavu, osećam se kao Pepeljuga - ispričala je u jednom intervjuu.

Iz srednje škole ispisala se u drugom razredu i zaposlila u restoranu. Tamo je upoznala kuvara Bilija Smita za kog se udala i rodila sina Danijela. Na venčanju je nosila kratku haljinicu, a njen suprug je bio u farmerkama. Nakon toga su ručali u kineskom restoranu.

Neverovatna sudbina glumice: Živela na ivici bede, jedva sklapala kraj s krajem, a onda je jedan poziv promenio sve!

Merlin Monro joj je bila uzor

Kako je sama priznala, oduvek je želela da izgleda kao Merlin Monro, pa je tako dugo štedela kako bi mogla da ugradi silikone, liniju je sredila i kosu ofarbala u plavo i ime promenila u Ana Nikol.

San joj je bio i da se pojavi na naslovnoj strani Plejboja, pa je oslala fotografiju svojih golih grudi u redakciju. Oni su je nakon toga nazvali i nakon nekoliko dana pozirala je za duplericu pod imenom Ana Nikol Smit.

Postala je Plebojeva devojka godine i stekla ogromnu slavu, a javljali su joj se čak i iz Holivuda i nudili joj uloge u filmovima.

Muškarci su je naprosto obožavali, a 90-ih je navodno bila u vezi sa Donaldom Trampom.

Foto: Printscreen You Tube KnightMusicChannel

Ana Nikol Smit

Brak koji je izazvao neviđeni skandal

Stupila je u kontakt sa Hauardom Maršalom, 89-godišnjim milijarderom, a ubrzo su se upustili u emotivnu vezu, a ubrzo rešili i da se venčaju. Ovaj brak je izazvao veliki skandal, a mnogi su je optužili da je sponzoruša s obzirom da je u tom trenutku imala samo 26 godina, a ona se branila sledećim rečima: 

 - Niko me nikada pre nije voleo i poštovao kao on i volim ga zbog toga. Dosta mi je toga da me optužuju da sam sponzo­ruša. Jednostavno me uzbuđuju staračke pege. Niko me nije poštovao, voleo i radio sve te stvari za mene -  rekla je.

Hauard je preminuo od upale pluća nakon samo 14 mecesi njihivig zajedničkog života, a ona je nastavila da troši njegov novac, a 1996. godine je morala da objavi bankrot. Završila je na sudu sa sinom svog pokojnog muža koji je tvrdio da je brak njegovog oca i starlete nevalidan.

Sunovrat karijere i tragična smrt

Nakon bankrota, zapala je depresiju i postala zavisnica o valijuma i ksanaksa. Tvrdila je da je sama od kako joj je suprug preminio.

 - Sama sam otkako mi je suprug umro. Uglavnom sam kod kuće, ne izlazim. Teško je ići na sastanke kada ste stalno kod kuće. Tada vas niko ne želi - objasnila je nekoliko meseci pre nego što je ostala u drugom stanju, pa rodila ćerku Danijelin.

Njen porođaj pratile su televizijske kamere, a mnogi su se pitali ko je otac devojčice. Javljali su se mnogi muškarci koji su tvrdili da je dete njihovo, ali starleta je kao oca upisala Hauarda K. Sterna.

Rekla je da je njen preminuli suprug otac deteta jer je pre smrti zamrzla njegovu spermu. DNK analiza je pokazala da je pravi otac devojčice Leri Brikhed s kojim se neko vreme zabavljala.

Sa sinom iz prvog braka, Danijelom je bila u lošim odnosima, a on je ipak došao da je poseti nakon porođaja. Nikol je bila presrećna, ali onda se dogodila velika tragedija, njen sin je preminuo, a autopsijom je utvrđeno da se predozirao.

Ana je bila slomljena - počela razmišljati o svojoj smrti, a čak je odabrala i modnu kombinaciju u kojoj će je sahraniti.

Samo nekoliko meseci kasnije, Ana je pronađena mrtva u hotelu. Prema nalazu obdukcije, preminula je jer je uzela miks tableta. Iza sebe je ostavila petomesečnu devojčicu koju danas odgaja njen biološki otac Leri.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija