• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje/J.Ž.

02.05.2021

14:27

Slavni VODITELJ otvoreno o novoj IZABRANICI: 'NAŠAO sam LJUBAV baš onda kada sam PRESTAO da je TRAŽIM!'

Showbiz

Slavni VODITELJ otvoreno o novoj IZABRANICI: 'NAŠAO sam LJUBAV baš onda kada sam PRESTAO da je TRAŽIM!'

Podeli vest

Ja sam hrabar čovek u avanturi zvanoj život na putu ka otkrivanju velike tajne. A dok traje putovanje - sve je sreća, kaže Slavko Beleslin

Navikli smo da Slavka Beleslina gledamo kao ozbiljnog prezentera vesti ili voditelja emisije u kojoj se vodi neka ozbiljna polemika. Karijeru je započeo na Trećem kanalu, a vodio je jutarnji program na RTS, kao i Dnevnik. U informativi je bio na TV B92 i TV Prva, a na Prvoj je radio i zabavni program "150 minuta". Na Javni servis se vratio sa emisijom "Šta bi posle? Flešbek", a onda je napravio pauzu od godinu dana... Odnedavno ga viđamo u potpuno drugačijoj "koži" - kao voditelja zabavno-muzičkog programa "Studio", koji se svake subote emituje na RTS 1. Reč je o novom muzičkom programu u kome gostuju najpoznatije muzičke zvezde iz celog regiona i pevaju svoje hitove u novim i drugačijim aranžmanima. Slavku u ulozi voditelja pomaže Bojan Ivković. Beleslin kaže da mu ova "nova" uloga i te kako prija, da je radeći "Studio" stekao i prijatelja i da je oduvek voleo da na nekom projektu radi od ideje, pa do realizacije, što je sa "Studiom" i bio slučaj.

Slavko je, inače, nedavno zaintrigirao javnost i svojim privatnim životom, prvi put otkako je postao TV lice. Od prve supruge Ive Šiđanin razveo se posle šest godina braka, potom je tu bilo i nekih nesuglasica oko posla, jer su kao bračni par i poslovno sarađivali. Ali, Slavko je pronašao novu ljubav, Miljanu Radević, koju, kako je već otkrio, poznaje čitavih deset godina. Upravo te svoje "tajne" otkriva za Ljubav i zdravlje.

 

 

Kako je došlo do toga da se nađeš u šou-programu "Studio"?
- Radio sam malo u pripremi tog projekta prošle jeseni, dok je još bio tajna, a onda je usledio poziv da se pojavim i pred kamerama. Nisam se dvoumio jer sam znao koliku snagu imaju ideja na kojoj je nastao i SKY produkcija, koja ga realizuje. Pored toga, voditelji su i tipski podeljeni - jedan je muzički, a drugi tradicionalno orijentisan, kako bismo mogli da pokrijemo sva interesovanja gledalaca u emisiji ovakvog tipa.

Otkud duo Bojan i ti? Kako ti sve to sada izgleda?
- Pa, za početak imate dva muškarca kao voditelje, to jeste drugačije, ali to je samo početak. Nas dvojica se dugo poznajemo, i to uglavnom sa njegovih svirki i preko zajedničkih prijatelja. Sada prvi put radimo zajedno, ali već vidim da sam na ovom projektu dobio i prijatelja. On je sjajan čovek vulkanske energije, a u životu ga vodi isključivo pasija prema muzici. Videli ste već da je to ubedljivo najmoderniji studio u regionu i da podiže lestvicu u TV produkciji. Na takvu scenu dolaze regionalne zvezde, koje će posebno za ovu priliku uraditi nove aranžmane svojih najvećih hitova i izvesti ih u najboljem svetlu - to je suština ove emisije.

Ovo je prvi put da radiš ovakav TV format, svi te se sećamo kako vodiš ozbiljnije emisije, vesti...
- Radio sam ja mnogo zabavnih stvari i ispred kamera, ali ovo svakako jeste nešto novo za mene kao TV lice. Što se tiče mene iza kamera - imam mnogo iskustva u ovakvim poslovima, bio sam prvi urednik emisije "Ja imam talenat", uređivao sam i "Karaoke obračun"...

Sviraš gitaru, muzika ti nije strana. Koja vrsta muzike je ona tvoja, koja te "gađa"?
- Ja sam oduvek roker i tu nema odstupanja. Gitaru baš i ne sviram, to bih pre nazvao šalom.

 

 

Šta naručuješ u kafani? Koja pesma je - tvoja?
- "Jesu l' dunje procvale"! Na tu se pesmu obično skače, ali toliko dugo nisam bio u kafani da ne znam šta bih danas uradio.

Da li ćete ti i Bojan i zapevati u šouu? Imaš boju glasa koja obećava...
- Još nismo, ali emisija "Studio" je toliko puna iznenađenja da se nikad ne zna šta nas čeka - nekada bukvalno i mi voditelji ostanemo iznenađeni, videćete uskoro na šta mislim. Što se boje glasa tiče, jednom sam, zaista, pre mnogo godina pevao u operi - to je i poslednji put da sam imao tremu.

Želiš li da se vratiš informativi? Šta je zapravo tvoja strast kada je reč o televiziji?
- Ne znam šta će se dešavati u budućnosti. Moja strast je sam proces kreacije, kada pravilno upotrebiš moć da od praznog lista papira dobiješ TV emisiju. Učestvovanje u celom procesu materijalizacije jedne ideje i dalje me fascinira.

Da li si ikad ranije u životu mislio da ćeš postati poznat?
- Nikada mi to nije palo na pamet, samo sam pratio svoju strast i davao najbolje od sebe na poslovima koje sam obavljao.

 

 

Šta si želeo da budeš kao dete?
- Pesnik. Ali su mi odmah rekli da to nije zanimanje.

Kako ti je u ljubavi?
- Savršeno. Čovek očigledno dobije ono što traži tek kada potpuno odustane od potrage, upravo to mi se dogodilo.

Ako se ne varam, i nova ljubav je iz novinarske branše?
- Nije namerno, ali ni slučajnosti ne postoje. Dobro je tako, jer se bolje razumemo.

Koje su prednost kada si u vezi sa osobom iste profesije?
- Već joj je poznato da snimanja često traju celu noć, pa nema takve vrste pritisaka. Tu su, naravno, i saveti.

A mane? Treba li mešati ljubav i posao?
- Mislim da ne bi trebalo. Svi mi imamo malo drugačije ličnosti privatno i poslovno. To zna da zbuni neke partnere.

 

 

Preležao si koronu. Kako si danas?
- Imao sam obostranu upalu pluća, ali sam celu terapiju i bolest preležao kod kuće. Uplašio sam se jedino za bliske ljude - da nisam nekome preneo virus. Tih nekoliko dana koliko je trebalo da prođe da bih bio siguran da ga nisam nikome preneo predstavljalo je pravi horor. Posledice za sada nemam, čak sam se vratio i na treninge.

Kako inače brineš o svom zdravlju?
- Idem redovno u teretanu, a moje omiljeno plivanje od prošlog leta zamenila je vožnja bicikla. Bio sam baš pasioniran, išao sam na ture od po 80 kilometara i jedva čekam da opet počne sezona.

Kakav si kuvar? Da li za sebe možeš da kažeš da se zdravo hraniš?
- Na moju ogromnu žalost odgovor na oba pitanja je - ne.

Šta još voliš da radiš u životu?
- Ništa. Tačnije: volim dokolicu. Još preciznije: neku vrstu meditacije.

Kako bi opisao sebe? Da li si zadovoljan sobom? Šta je za tebe sreća?
- Hrabar čovek u avanturi zvanoj život na putu ka otkrivanju velike tajne. A dok traje putovanje - sve je sreća.

SLAVKO BELESLIN POZITIVAN NA KORONA VIRUS! Voditelj se odmah oglasio: Imam obostranu UPALU PLUĆA, ne znam kako bih PREŽIVEO....

VODITELJKA SE RASPLAKALA U PROGRAMU UŽIVO: Nažalost, stiže nam tragična vest...JEDVA JE PROČITALA OVO DO KRAJA!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija