• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti/Informer.rs

09.05.2021

18:11

GORDON REMZI OČAJAN, ĆERKA MU ULAZI U RIJALITI! Evo sa čime se suočava slavni kuvar!

Showbiz

GORDON REMZI OČAJAN, ĆERKA MU ULAZI U RIJALITI! Evo sa čime se suočava slavni kuvar!

Podeli vest

Holi Remzi, ćerka slavnog kuvara, donela je odluku da uđe u rijaliti.

Holi, ćerka Gordona Remzija, prošla je audiciju za britanski rijaliti program "Love Island". Slavni kuvar je očajan, ali ćerka već potpisala ugovor, pakuje se i u junu počinje snimanje.

Slavni kuvar, koji se proslavio u rijaliti kuvarskim programima, mesecima je ubeđivao Holi (21) da ne ulazi u rijaliti. Ona je, inače, studirala modu. Učestvovala je i u nekoliko revija, počela da zarađuje kao model, ali sve je to napustila da bi se ovog leta pojavila u egzotičnom rijalitiju.

Holi je druga Remzijeva (54) ćerka od petoro, koliko ih ima sa suprugom Tanjom. Ona je često oca pratila na premijerama i koktelima, a delovalo je da joj "crveni tepih" veoma prija.

 

 

Ćerka je upisala fakultet Conde Nast College of Fashion and Design u Londonu, a redovno se pojavljivala sa porodicom u očevoj porodičnim emisijama o kuvanju na CBBC "Kuvajte sa Matildom" i "Remzijev branč".

Holi prati stope Deni Dajer (24) ćerke glumca iz serije "Istendersi" koji je glumio Denija. Ona je, čak uspela da osvoji nagradu 2018. godine sa dečkom.

Producenti "Ljubavnog ostrva" su izjavili da su presrećni što će Holi učestvovati, jer su "baš želeli da je dobiju".

Mesecima su ubeđivali Holi da se priključi deci slavnih roditelja.

- Mesecima smo pregovarali sa Holi oko njenog ulaska u rijaliti. Ona će biti uzbudljivo pojačanje ekipi i dopašće se gledaocima. Ponaša se veoma lepo, vredna je i ne tretiramo je kao "tatinu zvezdu". Uspela je da nađe svoj put i biće veoma uspešna - kažu producenti.

Holi uskoro kreće na Majorku da se pridruži ostalim članovima ekipe među kojima je i Harli (24),  sin bivšeg boksera Najdžela Bena.Šou "LJubavno ostrvo" će se snimati u junu i avgustu, a prošle godine je bio otkazan zbog kovida.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59