• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti/informer.rs

02.06.2021

13:00

UKOLIKO NASTAVE DA "ČAČKAJU" KRALJEVSKU PORODICU, NEĆE SE DOBRO PROVESTI! Megan Markl bi mogla da dobije novo ime, princ Hari mora da vrati titulu?

Showbiz

UKOLIKO NASTAVE DA "ČAČKAJU" KRALJEVSKU PORODICU, NEĆE SE DOBRO PROVESTI! Megan Markl bi mogla da dobije novo ime, princ Hari mora da vrati titulu?

Podeli vest

Megan Markl i Princ Hari mnogo "diraju medveda" i ukoliko nastave da napadaju kraljevsku porodicu uslediće problemi.

Megan Markl i princ Hari biraju ime za ćerku, a pored Dajane u opticaju je i Popi (Mak). Međutim, poslednji trudnički dani ne prolaze mirno, jer je kraljevska porodica veoma ljuta na njih.

Od juče, kada su Britanaci počeli da potpisuju peticiju da princ Hari treba da vrati kraljevsku titulu, do danas je sakupljeno više od 45.000 potpisa! Oni smatraju da princ Hari bruka kraljevsku kuću, ali i da on i Megan Markl neće imati više šta da prodaju ako se otkažu titula vojvoda i vojvotkinja od Saseksa.

Kraljevski ekspert Rebeka Ingliš je danas upozorila Megan Markl i princa Harija da previše "diraju mečku" i da bi trebali da spuste loptu. Ona konkretno misli na dokumentarac o mentalnom zdravlju koji je nedavno snimio princ Hari. I sama Megan Markl je pričala o teškim trenucima kroz koje je prolazila i razmišljala o samoubistvu.

- Britanska kraljevska porodica do sada nije reč rekla protiv princa Harija i Megan Markl, ali da li je realno očekivati da će tako ostati? Pravo je pitanje kada će preći granicu - pitala je Ingliš.

Ingliš je kaže da su svi počeli da se pitaju do kada će Bekingmeska palata ćutati i dozvoljavati da ih vređaju.

Za manje od dva dana Britanci su počeli da potpisuju peticiju zahtevajući da princ Hari sam vrati titulu.  Naime, svi očekuju da će britanska kraljica u jednom trenutku morati da reaguje.

Foto: Alexi Lubomirski/AP

- To bi princa Harija spasilo diplomatskog, političkog i državnog skandala koji je neizbežan - kaže ledi Kolin Kembel koja je pokrenula peticiju.

Poznavaoci britanske kraljevske porodice veruju da bi Megan Markl, ako izgubi titulu vojvotkinje od Saseksa o dalje imala za šta da se "uhvati" i titulu sa kojom bi mogla da zarađuje, jer bi imala svako pravo da sebe naziva princeza Henrija od Velsa.

Analitičari smatraju da bi potez princa Harija sa vraćanjem titule bio win/win za sve.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PRINČEVI ZARATILI ZBOG MAJKE DAJANE!? Hari postavio ULTIMATUM kraljevskoj porodici, raskol na pomolu, a u sve je umešana i ONA
Kultura

PRINČEVI ZARATILI ZBOG MAJKE DAJANE!? Hari postavio ULTIMATUM kraljevskoj porodici, raskol na pomolu, a u sve je umešana i ONA

Prinčevi Vilijam i Hari objavili su još 2017. da će obeležavanje 20 godišnjice smrti njihove majke Dajane, kao i njenog rada za vreme života biti instalirano 1. jula 2021. u vrtu Sanken palate Kensington, na dan kad bi tragično preminula princeza proslavila 60. rođendan. Međutim, od tada se mnogo toga desilo u kraljevskoj porodici,, a sada su u "ratu" oko odavanja pošte Dajani, saznaje “Radar”

28.05.2021

14:19

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija