• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

12.06.2021

13:49

NADA MACURA NAPADNUTA NA PIJACI! Doktorku opužili da LAŽE NAROD - usledila njena ŠOK REAKCIJA! Evo šta se DESILO!

Showbiz

NADA MACURA NAPADNUTA NA PIJACI! Doktorku opužili da LAŽE NAROD - usledila njena ŠOK REAKCIJA! Evo šta se DESILO!

Podeli vest

Dobro poznato lice sa malih ekrana, doktorka Nada Macura juče je kao i svakodnevno pazarila na svojoj omiljenoj pijaci i pozvala sve građane da se i oni snabdeju svežim voćem i povrćem

Kako je doktorka Macura istakla ponuda je i više nego raznolika, a posebnu pažnju kupaca, pa i njoj, obuzima sezonsko voće kojeg je sada u izobilju, a i cene su pristupačne.

Međutim, najpoznatija doktorka sa ovih prostora, gotovo, istovremeno doživela je neprijatnost, a zatim i prelep gest od radnica sa pijace.

Foto: Printscreen You Tube

Nada Macura

Pored velikog broja obolelih, izlečenih i umrlih u našoj zemlji, saveta stručnjaka i reakcija nadležnih u narodu postoje "neverne Tome", te su u Nadinoj opreznosti i nošenju zaštitne maske videli lošu nameru i učitali teoriju zavere.

- Šta će vam maska napolju. Zašto lažete narod? Recite da je korona prevara, gospođo! - vikala je sa tezge jedna radnica, a Macura ju je zbunjeno gledala.

Foto: Printscreen tvin

Nada Macura

Odmah nakon napada jedne žene, druga je pritekla u pomoć Nadi.

- Vi idete sa mnom. Ne brinite ja ću vas povesti taksijem - obratila se druga gospođa poznatoj doktorki.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Yo

pre 10 meseci

Haha genijalno ? inace nije prodavacica vec devojka koja je radila sa njom intervju ,tad je bilo nevreme ,ponudila joj voznju taxijem posto su isle u slicnom pravcu ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija