• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

14.06.2021

12:30

PODGREJANE STRASTI! Anđelina uslikana pred zgradom BIVŠEG MUŽA sa FLAŠOM VINA! /FOTO/

Showbiz

PODGREJANE STRASTI! Anđelina uslikana pred zgradom BIVŠEG MUŽA sa FLAŠOM VINA! /FOTO/

Podeli vest

Pored Bena Afleka i Dženifer Lopez i Anđelina Džoli se vraća, kako pišu strni mediji, svojoj staroj ljubavi...

Glumica Anđelina Džoli (46) uslikana je kako ulazi u zgradu svog bivšeg supruga, britanskog glumca Džonija Li Milera (48), a uveliko se priča da su se njih dvoje pomirili.

Zvezda je izašla iz automobila ispred njegovog doma u Bruklinu. U jednoj ruci je imala torbu, dok je u drugoj nosila bocu skupocenog pića. Nakon što su je paparaci uslikali ispred kuće bivšeg supruga, strani mediji pišu da se pored Dženifer Lopez i Anđelina vratila bivšoj ljubavi sa kojim je bila pre skoro 25 godina.



Podsetimo, glumica se za Džonija Lija udala 1996. kad je imala samo 21 godinu, upoznali su se na setu filma "Hackers" 1995. godine, a šest meseci kasnije bili su u braku. Mnogi se sećaju da je tad nosila majicu na kojoj je ispisala njegovo ime svojom krvlju.

- To je čovek za kojeg ću da se udam, pa se treba malo žrtvovati da bi veza bila zaista posebna - rekla je svojevremeno Angelina. Priznala je tada novinarima da su razmišljali i o mogućnosti da se ne venčaju odmah, nego da neko vreme budu vereni, budući da je ona zbog posla morala da ostane u Los Anđelesu, a on je morao da se vrati Veliku Britaniju, ali su se ipak venčali.

Bračna idila nije trajala dugo, pa su se 18 meseci kasnije razlišli, a brak je okončan 1999. godine.

- Nema žaljenja, brak nije uspeo, ali smo ostali dobri prijatelji - rekla je Anđelina, a Miler je čak glumio u njenom rediteljskom prvencu "U zemlji krvi i meda".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija