• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

18.07.2021

13:58

MILIONSKA ODŠTETA u najavi! SIN Anđeline i Breda UKRADEN iz PORODICE? Agent za usvajanje ZAVRŠIO U ZATVORU!

Showbiz

MILIONSKA ODŠTETA u najavi! SIN Anđeline i Breda UKRADEN iz PORODICE? Agent za usvajanje ZAVRŠIO U ZATVORU!

Podeli vest

Uskoro izlazi dokumentarni film o neetičnom usvajanju dece. To je dovelo do tvrdnji da je najstariji sin Anđeline Džoli i Breda Pita, Madok, zapravo ukraden iz njegove kambodžanske porodice

Snima se dokumentarac koji ukazuje na potencijalne neetičke metode korišćene tokom usvajanja dece iz Kambodže, a uključuje istraživanje da li je sin Anđeline Džoli (46) i Breda Pita, Medoksa (19) ukraden iz njegove biološke porodice.

Anđelina je usvojila Medoksa 2002. U tome joj je pomogla usvojiteljka Laurin Galindo, koja je dve godine kasnije završila u zatvoru pod optužbom za falsifikovanje dokumenata i viza američke siročadi.

Rediteljka dokumentarnog filma pod nazivom "Ukradena deca" student je filma i marketinga na Univerzitetu u Masečusetsu, Elizabet Džejkobs (21).

Na ideju da snimi ovakav film došla je upravo zbog roditelja koji su takođe angažovali Loren da im olakša usvajanje deteta iz Kambodže poput Anđeline i Breda.

Takođe je više nego odlučna da otkrije pravu istinu o onim slučajevima koji su bili između 800 i 1.600 između 1997. i 2001. godine, piše "The Sun".

Zajedno sa sestrom Lin Devin, Laurin je vodila agenciju za usvajanje pod nazivom "Seattle International Adoptions". Nakon skandala oko falsifikovanja dokumenata, Lin je kažnjena sa 150.000 USD, a Laurin je završila u zatvoru.

Skandal je u to vreme odjeknuo toliko da je američka vlada zbog još nekoliko zemalja uklonila Kambodžu sa liste usvajanja dece, a Anđelina je rekla da ne zna ništa o trgovini dece, ali i da nema dokaza da je Medoks zaista siroče.

Anđelina je tada insistirala da je dobila svu dokumentaciju koja pokazuje da Medoksova biološka majka nije živa i da nikada ne može da ukrade tuđe dete.

Anđelina i Bred trenutno dele starateljstvo nad šestoro dece, blizancima Vivien (12) i Knokom (12), Šiloh (15), Medoksom (19), Zaharom (16) i Pakom (17).

Glasine o ilegalnom usvajanju deteta Anđeline i Breda socijalni radnik i humanitarac Moun Sarat dodatno je pojačao pre četiri godine kada je tvrdio da je Medoksova dokumentacija lažna. Tada je rekao i kako je kao otac potpisao papire za usvajanje dečaka, samo da bi ubrzao čitav proces.

Uprkos tome, nema nagoveštaja da je Anđelina išta znala o falsifikovanim dokumentima.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Magazin

Džet set

Srbija