• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.08.2021

18:40

UŽIVA ZA SVE PARE! Holivudska glumica se baškari u regionu! /FOTO/

Showbiz

UŽIVA ZA SVE PARE! Holivudska glumica se baškari u regionu! /FOTO/

Podeli vest

Demi Mur objavila je na Instagramu fotografiju zbog koje su mnogi ubeđeni da se ona trenutno nalazi na letovanju u našem regionu

- Nedeljni selfi - napisala je u opisu fotke na kojoj pozira na terasi uz more, a pratioci su odmah počeli da pišu kako se u pozadini može videti hrvatska obala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

Hrvatski mediji su zatim preneli da se glumica odmara u jednoj vili u blizini Dubrovnika. Na terasi je snimljena sa prijateljima Erikom Baterbo i Patrikom Hilgartom. Dobro raspoložena Demi uživala je u razgovoru sa prijateljima, a nešto ranije je snimljena i kako se sunča i uživa u knjizi.

 

 

Njeni prijatelji su takođe objavili fotografije iz Dubrovnika. Jedna je sa iste terase odakle se fotografisala Demi.

Druga je iz samog grada.

Foto: printscreen instagram

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija