• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Azra

02.09.2021

19:59

JELENA ROZGA OTKRILA DA LI IMA NOVOG DEČKA! Pevačica priznala zbog čega ZAPLAČE, a OVO je za nju PRAVA LJUBAV!

Showbiz

JELENA ROZGA OTKRILA DA LI IMA NOVOG DEČKA! Pevačica priznala zbog čega ZAPLAČE, a OVO je za nju PRAVA LJUBAV!

Podeli vest

Jelena Rozga ponovo je sama, svega nekoliko meseci nakon što je hrvatskim medijima odjeknula vest da pevačica u vezi sa kuvarom Ivana Pažanina.

Nakon što je raskinula veridbu sa violončelistom Stjepanom Hauserom, Rozga se nije u javnosti pojavljivala sa jačom polovinom, te mnoge zanima da li je pevačica ponovo zaljubljena. Nedavno su hrvatski mediji objavili navode da je Jelenino srce ukrao kuvar Ivan Požanin, a ona je sada to demantovala.

- Solo sam - kratko je prokomentarisala pevačica, koja od rastanka od Hausera retko kada govori o privatnom životu.

Međutim, na pitanje šta je za nju prava ljubav istakla je:

- Odanost, poverenje i vera.

Priznala je da je uvek pozitivnog duha, jer se veseli raznim sitnicama, ali da je uvek rasplače nepravda. Kako kaže ukoliko želimo da sačuvamo vedar duh, najbitnije da naučimo da štitimo sebe.

- Volite i poštujte sebe. Tako ćete naučiti da vas vole i poštuju i drugi. A tada možete oformiti svoj svet u kome ćete se sačuvati i u kome ste nedodirljivi - naglasila je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija