• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje/M. Jovanović

13.09.2021

20:00

Mala koja ČINI ČUDA ne miruje: Postaću NOĆNA MORA svima koji su me OSPORAVALI!

printscreen instagram/jovanajeremicmilosevic

Showbiz

Mala koja ČINI ČUDA ne miruje: Postaću NOĆNA MORA svima koji su me OSPORAVALI!

Podeli vest

Uspela sam da naplatim sav trud i ulaganje u sebe, kaže voditeljka Jovana Jeremić za Ljubav i zdravlje

Voditeljka Jovana Jeremić ili, kako sebe voli da zove, "mala koja čini čuda", nedavno je nastavila svoju voditeljsku karijeru, ovog puta na Pink televiziji. Kada je posle deset godina napustila Hepi televiziju, društvene mreže su se usijale od komentara. Već tada se spekulisalo o tome gde će nastaviti karijeru, a pominjalo se da će svoj budući angažman naplatiti ogromnom svotom novca, te da će to sigurno biti i jedan od najvećih televizijskih transfera.

Ona je pak tokom te višemesečne pauze koju je napravila fanove svakodnevno putem društvenih mreža obaveštavala o svojim aktivnostima, a svaka njena objava izazivala je buru komentara. Ponovo se vratila na televiziju. Sada je, kada se zvanično vratila na male ekrane, i to na "ružičastu televiziju", ponovo podigla veliku prašinu već na samom startu. Za Ljubav i zdravlje Jovana Jeremić govori o novom poslovnom angažmanu, majčinstvu i bračnoj sreći...

 

 

Započela si novi angažman na televiziji Pink. Kakvi su prvi utisci?
- Prezadovoljna sam, mogu slobodno da kažem da su reakcije fantastične. Svi pričaju o emisiji, imali smo šer preko 30, što je u rangu prenosa mečeva Novaka Đokovića. Ne možete ni da zamislite koliko se to ispratilo, svi su me zvali posle emisija da mi čestitaju. Društvene mreže gore, a tek će nakon narednih emisija. Svi me zovu, telefon mi se usijao, to samo znači da odlično radim svoj posao.

Karijeru počela na RTS-u

Jovanu Jeremić gledaoci su upoznali kao voditeljku Hepi televizije na kojoj je provela čitavu deceniju vodeći nekoliko njihovih projekata. Međutim, malo je poznato da je njena televizijska karijera zapravo počela na RTS-u. Ona je još sa 14 godina prošla njihov konkurs za TV lica i ušla top 10 lica od 17.000, koliko ih se tada prijavilo. Ipak, tada je još bila u svojstvu volontera što joj se nije dopalo te je otišla na Hepi televiziju.

Da li emisije vodiš spontano ili imaš pripremljen plan?
- Sve radim planski, ja ni u životu niti u poslu ništa ne prepuštam slučaju. Kod mene je sve detaljno smišljeno, veoma sam posvećena poslu.  Živim za šer i uspeh, totalno sam "šer manijak". To je sve, niko mi ne može ni prići po tom pitanju. Moj uspeh dovoljno govori već nakon prvih emisija. Zamislite kako će tek biti!

Šta gledaoci mogu očekivati u narednim emisijama?
- Samo ekskluzive, najbitnijim temama ću se baviti bez premca. Mogu samo da kažem da će tek biti ludilo i biće još gledanije od prethodnog vikenda. Niko neće biti pošteđen. Kod mene nema kalkulacija, izroštiljaću ih sve.

 

 

Da li su kolege s Hepija kontaktirale s tobom posle emisije?
- Jesu, svi su odmah zvali da mi čestitaju. Marić me je zvao, čak su mi i javno u emisiji čestitali. Ipak sam ja tamo bila deset godina, u odličnom sam odnosu sa bivšim kolegama.

Šta su ti poručili?
- Poručili su mi da sam bila odlična i da samo tako nastavim. Cela ekipa sa kojom sam radila mi se javila, bukvalno svi, i zahvalna sam im na tome.

Da li si ovim uspehom odgovorila svima koji su osporavali tvoj rad?
- Ne bavim se uopšte njima. Sigurna sam da ih moj uspeh boli. Sada me svi tapšu po ramenu, posebno oni koji su me ogovarali iza leđa. Zlih jezika ima svuda, pa i u mom poslu i uvek će ih biti. Sada mi se svi javljaju i smeškaju, kako ne. Sve ih je više, postaću njihova najveća noćna mora. Sanjaće me, svojim uspehom ću ih potpuno uništiti. Mogu samo da maštaju da budu kao ja. Moj uspeh neće moći da dostignu. Iza mene stoji ozbiljan rad i trud, ništa nisam dobila na tacni.

 

 

Da li je i tvoj suprug gledao emisije i kakvi su njegovi komentari?
- Kako da ne, on je moj najveći fan. Imam veliku podršku supruga u svakom segmentu u životu. Mi smo najbolji prijatelji i podrška jedno drugome i tako već četiri godine. On mi je i javno na Instagramu poželeo srećan početak i poručio da svima zadam domaći zadatak jer on zna koliko ja vredim. Veoma je ponosan na mene i moj uspeh. Moj suprug mi uvek daje vetar u leđa i veruje u mene.

Muža upoznala preko Fejsbuka

Jovana je supruga Vojislava Miloševića upoznala preko Fejsbuka kada joj se on jednom prilikom obratio jer njegova majka želela da je upozna i ode sa njom na večeru s obzirom na to da je veoma pratila i cenila njen rad. Voditeljka je pristala, ali samo uz uslov da se prethodno sa njim upozna kako bi se uverila da nije neka prevara u pitanju. Nakon ovog poznanstva kratko vreme su se družili i posle toga uplovili u ljubavnu vezu.

Budući da kažeš da se detaljno pripremaš za emisiju, imaš li vremena za privatni život?
- Naravno, sve postižem. Napravila sam pauzu upravo zbog toga. Celo leto sam bila posvećena sebi i porodici. Emisije su vikendom, tako da tokom nedelje mogu i da spremam emisiju i da budem sa svojim najbližima.

S obzirom na to što govorila kako se prethodnih godina nisi posvetila dovoljno detetu zbog posla, kako to sada izgleda?
- Tako je, dosta je moja ćerka trpela dok sam gradila karijeru. Celo leto smo provele zajedno, uživale smo u svakom trenutku. Pripremale smo se se za vrtić u koji kreće. Sada sam joj u potpunosti posvećena, krenuli smo i kod logopeda kako bismo nadoknadili sve propušteno. Moja Lea sada ima tri godine i već je napredovala u odnosu na prethodni period. Ide u vrtić, ali mi mnogo pomaže u njenom čuvanju i suprug, kao i svekrva,kojoj sam veoma zahvalna. Imam njenu veliku podršku i ne znam šta bih bez nje. Svi su se angažovali oko Lee. Ona je divno dete i meni je najbitnija.

 

 

U celokupnoj organizaciji, da li imaš vremena i za romantiku?
- Imam, naravno. Romantika je uvek prisutna, iako ja nisam neki previše romantičan tip. Naravno, moj suprug i ja smo veoma posvećeni jedno drugom, mi smo dobro uigran tim koji godinama odlično funkcioniše. Pre četiri godine, kada sam se udala za svog supruga Vojislava, znala sam da je to odličan izbor iako su se mnogi iznenadili. Očekivali su uz mene nekog totalno drugačijeg muškarca, ali ja sam odabrala baš njega jer je pošten čovek i intelektualac.

Da li je istina da si za novi angažman dobila i stan i veliku količinu novca kao što se govorilo?
- Tačno je da sam sebe i svoju porodicu materijalno obezbedila. Uspela sam da naplatim sav trud i ulaganje u sebe, prvenstveno u svoje obrazovanje. Sve ono što sam radila na sebi u prethodnom periodu i tokom odrastanja sada sam materijalizovala. Ceo život sam se za to borila, školovala i jedna sam od retkih koja se može pohvaliti diplomama koje sam krvavo stekla isključivo svojim znanjem. Uvek ću to naglašavati jer je to nešto čime se najviše ponosim. Sve mogu da mi ospore, ali to ne može niko i mislim da ih to najviše boli. Nisam bila ničija ljubavnica, već sam znanjem gradila svoj put do ovoga što sam danas postala. Sada ispravljam sve nepravde koje su mi nanete.

 

Muža upoznala preko Fejsbuka

Jovana je supruga Vojislava Miloševića upoznala preko Fejsbuka kada joj se on jednom prilikom obratio jer njegova majka želela da je upozna i ode sa njom na večeru s obzirom na to da je veoma pratila i cenila njen rad. Voditeljka je pristala, ali samo uz uslov da se prethodno sa njim upozna kako bi se uverila da nije neka prevara u pitanju. Nakon ovog poznanstva kratko vreme su se družili i posle toga uplovili u ljubavnu vezu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dejan2019

pre 2 godine

Ne vredi ti, sestro slatka! Ono što bi zaista htela, zauvek je van tvog domašaja. Ne možeš ni da razumeš, zašto je tako.

MladenBg

pre 2 godine

Najgore je kada ti je motiv osveta, u bilo cemu. Ova mala, bojim se da ce u zelji da pokaze svima koji su je osporavali, pojesce samu sebe. Vec se vidi teska groznicavost i ambicija da bude sve, da bude savrsena, najlepsa i najpametnija. Zeno, uzmi ogledalo pa se pogledaj, pusti sebi snimak kada govoris i radi na tome i moli se da nadjes meru u svemu, jer inace vec si karikatura kojoj se svi smeju, a ne dive kao sto si ti umislila.

Arkadija783

pre 2 godine

Kakva ti cuda cinis, majke ti? Takvu budaletinu punu sebe, a ispod prosecnih mogucnosti odavno ne videh. To sto si zavrsila drzavni fakultet treba da znas da se fakultet ne zavrsava mozgom, vec zadnjicom prikovanom za stolicu. Ali cemu tvoj fakultet, kada si ostala na nivou teske, ozlojedjene provincijalke koja bi da se osveti onima koji je nisu proglasili za djaka generacije. Jadna ti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija