• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: New York Post/informer.rs

03.10.2021

15:04 >> 15:06

UHVATIO me je za GOLE GRUDI tokom snimanja spota! Manekenka OPTUŽILA PEVAČA za polno UZNEMIRAVANJE! /Video/

Printscreen You Tube/Robin Thicke

Showbiz

UHVATIO me je za GOLE GRUDI tokom snimanja spota! Manekenka OPTUŽILA PEVAČA za polno UZNEMIRAVANJE! /Video/

Podeli vest

Odjednom, iznenada, osetila sam hladne ruke stranca na mojim golim grudima. On je stajao iza mene. Odmah sam se odmakla, a zatim sam ga pogledala u čudu, napisala je Emili u knjizi 'My Body'

Jedna od najplaćenijih supermodela na svetu, Emili Ratajkovski (30), u njenoj knjizi "My Body" iznela je niz tvrdnji koje su vezane za snimanje spota pesme "Blurred Lines".

Naime, Ratajkovski je otkrila kako ju je tokom snimanja spota, pevač Robin Tik (44) dodirivao po golim grudima.

- Odjednom, iznenada, osetila sam hladne ruke stranca na mojim golim grudima. On je stajao iza mene. Odmah sam se odmakla, a zatim sam ga pogledala u čudu - napisala je Emili u knjizi koja treba da se objavi sledeći mesec.

Ratajkovski je bila jedna od tri modela koja su se pojavljivala u spotu za pesmu sa kojom je ovaj muzičar stekao svetsku slavu. Pesma je nastala kao saradnja Robina Tika, Farela Vilijamsa i repera imena IT.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako prenosi, "New York Post", ona je na početku uživala u snimanju spota, a zatim se Tik napio i počeo grubo da se ponaša.

- Smejao se tokom snimanja, nije mogao da stoji na nogama, u jednom trenutku Dajana Martel, rediteljka videospota, pitala ga je da li je dobro - piše u knjizi.

Emili je dodala i kako se tokom snimanja u studiju u Los Anđelesu osećala poniženo, te da je izbegavala kontakt očima sa pevačem.

 

 

Martel je potvrdila incident i rekla kako pamti trenutak kada je pevač uhvatio Ratajkovski za njene grudi.

- Stajao je iza nje i obema rukama uhvatio njene grudi. Odmah sam počela da vičem na njega jer mi nije bilo jasno šta radi. Rekla sam tada i da je snimanje završeno - objasnila je pa dodala kako je Tik bio pijan, a kasnije se i izvinio za svoj postupak.

Dajana Martel smatra kako muzičar nikada ne bi tako postupio da je bio trezan.

Podsetimo se, ovo nije prvi put da je pesma izazvala kontroverzu. Porodica Marvina Geja tužila je Tika i Farela, rekavši da je "Blurred Lines" plagijat hita "Got To Give It Up" Marvina Geja iz 1977. godine.

 

 

Na kraju su Farel i Tik morali da plate porodici odštetu od 7,3 miliona dolara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija