• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vecernji.hr/informer.rs

04.10.2021

12:56

Plavičasta magma? "SUSRET SA VANZEMALJCIMA mi je PROMENIO poglede na svet. ONI SU DIVNI!"

Reuters

Showbiz

Plavičasta magma? "SUSRET SA VANZEMALJCIMA mi je PROMENIO poglede na svet. ONI SU DIVNI!"

Podeli vest

Popularna pevačica Demi Lovato (29) ispričala je da se na proslavi svog 28. rođendana susrela s NLO...

A nakon ovog "poučnog" iskustva, Demi Lovato je objasnila da je oduvek bila fascinirana vanzemaljskim životima.

- Uspostavila sam vanzemaljski kontakt i to je bilo prilično neverovatno iskustvo - kaže ona.

Kako dalje priča, od tad je počela više da se bavi tom tematikom i shvatila je da želi da snimi edukativnu emisiju o tome. Popularna pevačica je snimila i emisiju 'Unidentified' koja prati nju i grupu prijatelja u istraživanju vanzemaljskog života u Nacionalnom parku Džošua Tri, prenosi Večenji list.

- Izašli smo u pustinju i ja sam videla plavu kuglu koja je bila udaljena oko 15 metara, možda i manje, i nekako kao da je plutala iznad zemlje, ali je držala distancu od mene - prisetila se Lovato.

Pevačica je ispričala da joj je to iskustvo promenilo način na koji doživljava svet, ali i njeno mišljenje o vanzemaljcima.

- Oni su jako brižna i inteligentna bića, žele samo najbolje za našu planetu - istakla je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija