• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

21.10.2021

19:21

POZNATOJ PEVAČICI OZBILJNO NARUŠENO ZDRAVLJE! Ne oseća se dobro, lekar je stalno obilazi!

Showbiz

POZNATOJ PEVAČICI OZBILJNO NARUŠENO ZDRAVLJE! Ne oseća se dobro, lekar je stalno obilazi!

Podeli vest

Zdravlje pevačice Selin Dion je izuzetno narušeno, pa je zbog toga otkazala koncerte

Pevačica se tim povodom oglasila na društvenim mrežama.

- Moj tim i ja pripremali smo se poslednjih osam meseci. Nemam reči kojima bih opisala svoje razočarenje, ali sada moram da se fokusiram da budem bolje čim pre. Srce mi je slomljeno zbog svega - napisala je Selin Dion na društvenim mrežama nakon što je otkrila da otkazuje koncerte zbog zdravstvenog stanja.

Koncertna turneja je trebalo da se održi od 5. do 19. novembra i od 19. januara do 5. februara. Pevačica je objasnila da ima bolne grčeve u mišićima koji joj sprečavaju probe i to samo nekoliko nedelja pre početka turneje.

Foto: Reuters

Selin Dion

Zbog svega, ali i zbog sprečavanja daljnjih komplikacija, Selin je pod stalnim nadzorom lekara.

Selin Dion je uspešna i priznata pevačica pop muzike. Do 18. godine osvojila je brojne nagrade, dominirala je na top listama 1990-ih, a prodala je gotovo 250 miliona albuma tokom 35-godišnje karijere. Dobitnica je pet Gremija, dve nagrade Akademije, kao i sedam Američkih muzičkih nagrada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doria

pre 2 godine

Ta zena vec par godina izgleda kao da je sad iz Ausvica oslobodjena. Ruzno ju je bilo videti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija