• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.10.2021

22:41

KAKVE LEPOTICE! Slavna glumica POKAZALA ĆERKU, a svi su primetili SAMO JEDNO!

Showbiz

KAKVE LEPOTICE! Slavna glumica POKAZALA ĆERKU, a svi su primetili SAMO JEDNO!

Podeli vest

Glumica Selma Hajek je vrlo aktivna na društvenim mrežama. Često deli detalje iz svakodnevnog života, međutim, dugo je krila ćerku od očiju javnosti, a sada je odlučila da je konačno pokaže

Selma Hajek je jednom prilikom istakla da želi svoju ćerku da poštedi reflektora i pritiska javnosti, a možda je razlog toga upravo što je Selma u jednom trenutku svog života bila oteta.

Premijera filma „Eternals“ u Los Anđelesu okupila je brojne holivudske zvezde, a iako tumači jednu od glavnih uloga, niko nije očekivao da će se Selma pojaviti sa svojom ćerkom Valentinom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by En Vivo (@envivousatv)

 

Valentina ima 14 godina, a najnovije fotografije dokaz su da je egzotičnu lepotu nasledila od svoje majke. Valentina obožava modu zbog čega sa Selmom često posećuje modne revije i događaje.

Osim toga, Selma je za premijeru odabrala haljinu sa dekolteom koja je otkrila njene bujne grudi. Glumica je jednom prilikom izjavila da njene grudi neprestano rastu.

Glumica je ćerku dobila sa francuskim milijarderom Fransoom Anrijem-Pinoom, sa kojim je u braku od 2009. godine. Salma često ističe u medijima da je njen suprug nežan i brižan otac, te da Valentina karakterno podseća na njega.

Pino iz prethodnih veza ima troje dece. Sa prvom suprugom ima 22-godišnjeg sina Fransou i 19-godišnju ćerku Matilda, dok iz afere sa manekenkom Lindom Evanđelistom ima 14-godišnjeg sina Augustina Džejmsa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 2 godine

Ruzna devojcica ali roditelji joj imaju mnogo novca pa ce moci da joj plate najbolje doktore da je srede.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija