• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.10.2021

12:06

PROVOKACIJA ILI ŠALA? Mis Albanije pokazala TRI PRSTA, pa izazvala burne reakcije! Isplivale nove fotografije misica koje izazivaju narod!

printscreen instagram

Showbiz

PROVOKACIJA ILI ŠALA? Mis Albanije pokazala TRI PRSTA, pa izazvala burne reakcije! Isplivale nove fotografije misica koje izazivaju narod!

Podeli vest

Juče je kao bomba odjeknula vest da je isplivala fotografija srpska misice Valentine Petrović na kojoj pokazuje simbol takozvane velike Albanije, dvoglavog orla. Sada je njena koleginica, mis Albanije, pokazala tri prsta, koji je srpski simbol, i time uzdrmala albanske medije

Iste noći kada su misice pozirale pokazujući dvoglavog orla, pozirale su i sa podignuta tri prsta.

Foto: printscreen instagram

 

Naime, albanska predstavnica, kao i predstavnica lažne države Kosovo su u druženju sa srpskom misicom pokazale tri prsta na fotografijama, što su albanski mediji dočekali na nož, i osudili njihovo ponašanje.

Foto: printscreen

 

Valentina Petrović i albanska misica Frontina Gaši, kao i predstavnica lažne države Kosovo, Besa Čitaku, napravile su skandal o kom bruje svi regionalni mediji. Albanski mediji najstrože su osudili ponašanje svoje predstavnice.

 

 

Srpska mis, Valentina, izvinila se domaćoj javnosti zbog pokazivanja Albanskog dvoglavog orla.

Devojke su očigledno napravile neslanu šalu i napravile skandal na dve strane.

Podsetimo, Vesna de Vinča se oglasila i otkrila da su zahtevali da srpska predstavnica bude vraćena sa takmičenja:

- Zatečni smo i zbunjeni time što smo i mi videli. Kontaktirali smo našu predstavnicu i ona nam je poslala obaveštenje koje je postavila na svoj Instagram profil. Nakon tog čina, i mi smo, a i Valentina tražili od organizatora da bude vraćena sa takmičenja - poručila je De Vinča.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija