• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: K1/Informer.rs

28.10.2021

14:40

SVI SU MI GOVORILI DA SE ČUVAM, ALI SAM UPALA U NJIHOVU IGRU! Valentina Petrović proživljava pakao: PRETE MI ALBANCI!

printscreen

Showbiz

SVI SU MI GOVORILI DA SE ČUVAM, ALI SAM UPALA U NJIHOVU IGRU! Valentina Petrović proživljava pakao: PRETE MI ALBANCI!

Podeli vest

Valentina Petrović se na izboru za Mis Interkontinental fotografisala sa misicama Crne Gore, Albanije i takozvanog Kosova. Na toj fotografiji su nasmejane pokazale simbol velike Albanije

O tome su u "Uranku" govorile Vesna De Vinča i misica Valentina Petrović u video obraćanju.

- Tragičan je taj medijski 'topli zec' kroz koji su sve tri prošle. Ja sam u veoma nezahvalnoj ulozi i Valentinu Petrović ću povući sa takmičenja Mis Interkontinental, a to je i ona htela. Ona nije sposobna da se takmiči, u teškom je bedaku. Morala je da bude koncentrisanija. Mi vodimo računa, mi smo državotvorna kompanija iako nismo na budžetskom finansiranju. Mnogo joj je teško. Ugašen joj je Instagram profil i stižu joj preteće SMS poruke od Albanaca - kazala je De Vinča.

Foto: printscreen instagram

Valentina Petrović pokazuje simbol velike Albanije

De Vinča je kazala i da je važno napomenuti i to da je beli dvoglavi orao sprski simbol:

- Imaju ga na grbovima i braća Crnogorci i Rusi, ali su ga Albanci preuzeli i napravili svoj, crni. Važno je i to da se zna. Albanski lobi je aktivan i u našoj sferi. -

Vesna De Vinča K1 televiziji eksluzivno je ustupila Valentinin snimak u kojem se izvinjava i objašnjava šta se dogodilo u Egiptu.

- Želim da se javno izvinim zbog svojih nepromišljenih postupaka svom narodu i svojoj državi. Kada smo došli ovde, predstavnice Kosova i Albanije su imale poglede usmerene ka meni koji nisu bili prijatni. One su konstantno želele da budu u mom društvu, da se druže sa mnom, a kako sam ja odgajana da nemam predrasude, prihvatila sam njihovo društvo - kazala je u video obraćanju Valentina Petrović i dodala:

- Svi su mi govorili da se čuvam i da povedem računa, ali uplela sam se u njihovu igru i takozvanu divnu energiju, prijateljsku nastrojenost i zaboravila sam šta su mi svi govorili. Sada sam sigurna da je to bila zamka i da je to smišljeno. Kada su osvanule naše slike sa tri prsta, one su me blokirale, ugašen mi je Instagram profil, a one su stalno objavljivale naše slike sa dvoglavim orlom da ispadne da smo se samo tako slikale. Proživljavam pakao, prete mi. Bajka koju sam živela postala je katastrofa - zaključila je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija