• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

24.11.2021

09:53

DOBILA SAM OTKAZ PREKO TELEFONA! Maja Manojlović: Na Hepiju nisam valjala, a sada sam na Pinku najbolja!

HIT dodatak/informer

Showbiz

DOBILA SAM OTKAZ PREKO TELEFONA! Maja Manojlović: Na Hepiju nisam valjala, a sada sam na Pinku najbolja!

Podeli vest

Voditeljka Maja Manojlović otkrila je da je najveće razočarenje doživela na televiziji Hepi, gde je vodila "Jutarnji program"

- Radila sam godinu dana u Budimpešti jednu emisiju koja se emitovala na Pinku. To mi je bilo super iskustvo, pomoglo mi je da poboljšam odnos sa kamerom. Ispekla sam zanat, vratila se u Srbiju i zaposlila se na televiziji Hepi kao voditelj "Jutarnjeg programa".

Otkaz preko telefona
Na Hepiju su me otpustili preko telefona, a sada sam na Pinku najbolji voditelj

Maja Manojlović

Međutim, tamo sam posle nekog vremena bez objašnjenja dobila otkaz! I to preko telefona. Sećam se, bila sam u gradskom prevozu kada mi je pozvonio telefon i saopšteno mi je: "Zovemo vas iz pravne službe.

Vas ugovor je od danas otkazan, tako da od sutra više niste u radnoj obavezi." To je za mene bila tragedija, jer sam na poslu davala 200 odsto sebe. Nikada nisam dobila objašnjenje zašto sam otpuštena. Eto šta ti je život... Na Hepiju nisam valjala, a sada sam na Pinku najbolja.

Maja na "ružičastoj televiziji" važi za jedno od najlepših lica i zato je često bila na udaru sujetnih koleginica:

- Ranije mi je sve to teško padalo, a sada se više i ne obazirem. Žao mi je onih koji imaju potrebu da se bave spletkarenjem jer su oni u stvari samo nesrećni i tužni ljudi. Ko vodi srećan i ispunjen život, ne stiže da se bavi drugim ljudima. Moj pravi prijatelj sa televizije Pink je Nemanja Velikić. On je bio uz mene i u dobru i u zlu.

Manojlovićeva priznaje da se nikako ne bi snašla kao voditeljka rijalitija.

- Volela bih da ostanem u informativi ili da vodim nešto poput "Beogradske hronike", to mi je super. Možda čelnici moje televizije odluče da naprave takav neki format, pa mi dozvole da budem domaćin te emisije. Jedino što sam sigurna jeste da se ne bih snašla kao voditeljka rijalitija. Ne bih to umela da radim na zabavan način i verovatno bih bila dosadna gledaocima.

LIČNA KARTA

ŽDatum rođenja 7. 11. 1984.
Mesto: Beograd
Horoskop: dupla Škorpija
Brak: nema
Deca: nema

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija