• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2021

12:20

JOVANA JEREMIĆ ZAGRMELA U JUTARNJEM PROGRAMU! Grudi u PRVOM PLANU, minić - gledaoci ZINULI - nisu znali gde pre da GLEDAJU

Novak Đurović

Showbiz

JOVANA JEREMIĆ ZAGRMELA U JUTARNJEM PROGRAMU! Grudi u PRVOM PLANU, minić - gledaoci ZINULI - nisu znali gde pre da GLEDAJU

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić zna kako da obraduje gledaoce u jutarnjem programu Pinka

Jovana se danas pojavila u izazovnoj kombinaciji koja je oduševila muški deo populacije. Obukla je crnu odevnu kombinaciju koja je istakla njene noge. 

Dekolte je takođe bio u prvom planu, tako da je ovo bilo pravo iznenađenje za gledaoce TV Pink.

Kako vam se dopada Jovanino izdanje?

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dusko

pre 2 godine

Ne volim da gledam zadrugu i parove, nikad nisam gledao...Vise volim da gledam Ziko i Maric.... Svako ima pravo na svoje misljenje ja imam na svoje....

Stojan

pre 2 godine

Doabra je za jednu noc i to kada se ugasi svetlo. Ostalo bljak.

Rade R

pre 2 godine

Žena je ozbiljno bolesna! Zašto propagirate boleštinu! Verovatno ovo nećete objaviti, ali razmislite malo o tome šta radite! Koje vrednosti forsirate!? Puno pozdrava za informer!

Ana

pre 2 godine

Prestala sam da gledam subotom i nedeljom ovaj program. Koketiranja i licne promocihe na pretek. Bas neukusno

Dule

pre 2 godine

Браво, Јована, увек си најбоља!!!

Jeca

pre 2 godine

Jovana je SMESNA a jos smesniji onaj ko je doveo da vodi jutarnji program. Nekulturna, prosta, neprofesionalna...hocete jos?

Ipon

pre 2 godine

Nije lepo od tv pink sto ne pomognu ovoj mladoj zeni da ide dase leci.svaki dan moze biti kasno .

bobi

pre 2 godine

Ljudi,ja nemogu da gledam vikendom ovu uobrazenu,iritantnu,samozivu osobu,punu sebe. Misli da je popila svu pamet ovog sveta,a što se tiče izgleda?ama baš ništa naročito,čak što više,odvratna.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija