• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vecernji.hr/informer.rs

29.11.2021

16:00

'HVALA SRBIJO, dobar je DEKOLTE!' Hrvatska influenserka se pohvalila NOVIM GRUDIMA! (FOTO)

printscreen instagram/elladvornik

Showbiz

'HVALA SRBIJO, dobar je DEKOLTE!' Hrvatska influenserka se pohvalila NOVIM GRUDIMA! (FOTO)

Podeli vest

Hrvatska influenserka Ela Dvornik pohvalila se da uči tehniku iscrtavanja obrva, a pritom je istakla novi dekolte...

Influencerka Ela Dvornik Pirs (30) početkom oktobra otkrila je pratiocima da je povećala grudi, a sada se njima pohvalila u najnovijoj objavi. Naime, Ela retko kada nosi majice dubljeg izreza pa je ovo za mnoge bilo iznenađenje. U objavi se pohvalila da uči tehniku iscrtavanja obrva.

- Shvatila sam da sam talentovana za rukovanje pištoljem za iscrtavanje obrva, odnosno za tetoviranje jer je isti. Volim tetovaže i lepe obrve tako da nije loša opcija naučiti rukovati s njim. Da li mi dali da vam se približim s ovom mašinom? Budite iskreni - napisala je u opisu objave.

Ali, retki su mogli da pažnju pomere sa njenih grudi. 

- Naravno! Umiriće me pogled u tvoj dekolte", "Ne još. Uprkos grudima", pisali su joj pratioci, a Ela je na prvi komentar brzo odgovorila:

- Ha-ha-ha dobar je dekolte, nema šta, hvala Srbijo!

Kad je otkrila da je povećala grudi, u oktobru, u videu je progovorila o iskustvu. 

- Uvek sam nosila C korpu i to mi je odgovaralo, pogotovo dok sam bila mlađa. Nikad nisam mogla da se zamislim s većim grudima. Kad sam rodila Bali, nisam je dojila, nego ispumpavala mleko. Kad sam prestala s ispumpavanjem mleka, leva je ostala veća od desne. U levoj su mi se stvarale grudvice i s vremenom mi je to počelo da ide na živce. Razmišljala sam o transferu masti, ali to nije najbolja opcija jer proces treba da se ponavlja i kada sam došla na pregled, lekar mi je rekao, ako želim da vratim simetriju grudi, da bih morala da radim kombinaciju implantanta i masti. Pristala sam na tu korekciju - ispričala je Ela i dodala kako je lekaru rekla da ne želi da bude Pamela Anderson i htela je da sve i dalje izgleda umereno. 

- Nisam osoba koja nosi dekolte, napravila sam ovu korekciju zbog sebe. Kad sam se prvi put videla nakon zahvata, ja sam se us*ala jer su grudi bile preogromne kad sam ih prvi put videla. Sada imam D korpe, nisam previše otišla u veličinu i više su dobile na masi od napred i sve je rađeno ispod mišića, a taj bol je uporediv s bolom nakon carskog reza i ne bi mi palo na pamet više nikada da idem na korekciju grudi. Nije prijatno i neko treba da bude uz vas sedam dana da vam pomaže. Zahvat sam napravila u Srbiji u vreme kad sam radila korekciju nosa i sve skupa sam platila 4000 evra - ispričala je Ela.

 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija