• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/Informer.rs

29.04.2016

14:46

(VIDEO) GENIJALNO! Ovakve palačinke još niste videli!

Recepti

(VIDEO) GENIJALNO! Ovakve palačinke još niste videli!

Podeli vest

Ovaj čovek je pečenje palačinki pretvorio u umetnost, kakvu još niste videli, i tako ga podigao na veoma zavidan nivo

- Ja sam ilustrator, nastavnik matematike i profesionalni tata. Moja porodica trnutno živi u Vašingtonu, a palačinke sam na ovaj način počeo da pečem kada smo boravili na jednom ostrvu u Tihom okeanu - napisao je Nejtan Šilds na svojoj internet stranici saipancakes.com.

(VIDEO) IMPRESIONIRAJTE GOSTE! Evo kako da napravite mrežaste palačinke!

Nejtan je objasnio da je mnogo eksperimentisao sa smesom dok nije postigao da bude savršena, i dodao da je pored savršene smese obavezno imati tiganj za koji se palačinke neće lepiti.

Šilds ponekad podeli smesu na dva dela, pa u jedan doda malo kakaa kako bi mogao da nijansira svoja umetnička dela. On je objasnio da to ne mora da bude samo kakao, već može biti bilo koja druga jestiva boja, ukoliko želite da vaše palačinke budu šarene, ali savetuje da najpre počnete od jednostavnih oblika i crteža, dok se malo ne uhodate.

MEKANE I UKUSNE Napravite arapske palačinke

Sastojci za smesu

1,5 šoljica brašna

1 kašičica praška za pecivo

1 kašičica soli

1 kašičica šećeta

1 kašičica kakaa u prahu

2 kašičice rastopljenog putera

1.5 kašičica mleka

VIKEND IZAZOV Palačinke sa kiselim kupusom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija