RECEPT ZA JEDNOSTAVAN KREM OD PEČENE BUNDEVE! Poslastica za sve generacije!

Pixabay

10:58 Recepti 0

sensa.rs | 07. 10. 2019.

RECEPT ZA JEDNOSTAVAN KREM OD PEČENE BUNDEVE! Poslastica za sve generacije!

Još jedan neodoljivi način da spremite bundevu (a i ideja za one koji ne vole običnu, pečenu bundevu)

Sastojci (za 4 porcije):

1 kg bundeve
1 kašika organskog smeđeg šećera
½ šolje suvog grožđa (po želji možete kratko natopiti u rum)
½ šolje izmrvljenih oraha



FRANCUSKA ČORBA OD BUNDEVE: Pravi se jednostavno, a ukus je kao iz snova!

Priprema:

Operite bundevu, odstranite semenke i isecite je na komade. Pecite u rerni dok ne omekne (probajte viljuškom da vidite da li je gotovo). Ostavite da se ohladi. Skinite koru, ubacite u blender zajedno sa šećerom i izmiksajte dok ne dobijete glatku smesu. Dodajte suvo grožđe i orahe, promešajte, naspite u čaše ili šolje i poslužite.



BONUS VIDEO:



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]