PET načina da poboljšate ukus KAJGANE i napravite vrhunski doručak

Pixabay

14:52 Recepti 0

stvarukusa.rs | 26. 11. 2019.

PET načina da poboljšate ukus KAJGANE i napravite vrhunski doručak

Bilo da volite da vam kajgana bude suva, sočnija ili nešto između, nudimo vam nekoliko ideja da poboljšate ukus pripremljenih jaja


1. Pesto, bosiljak, sušeni paradajz i parmezan. Možete samo da pospete pesto po vrhu pripremljenih jaja ili da ga stavite u toku prženja. Dodajte i bosiljak, osušeni paradajz iseckan na kriške i narendani parmezan.

Shutterstock

2. Sir, mladi luk i pečurke: Isecite na listiće šaku pečuraka i dinstajte ih dok ne dobiju braon boju. Dodajte jaja, pržite dok se ne sjedine sa pečurkama, a na kraju po vrhu pospite narendani sir i seckani mladi luk.

GURMANSKI KROMPIR! Punjen i zapečen sa jajima i slaninom! (VIDEO)

3. Slanina, kačkavalj  i praziluk: Dok se prži slanina, prodinstajte praziluk na puteru dok ne postane proziran i staklast odnosno dok počne da dobija braon boju. Potom dodajte jaja, pržite dok se ne sjedine sa prazilukom i po vrhu dodati propržene komadiće slanine i posuti čedar sirom.

AP/Photo

4. Paprika, luk i kobasica: Propržiti kobasicu iseckanu na delove. Potom je odloži u tanjir. Pržiti svežu, iseckanu papriku, luk i jaja sa prstohvatom slatke paprike. Kad se masa sjedini, staviti preko kobasice i poslužiti.

5. Pečurke, sir i morska so: Pripremiti pečurke i jaja, kao kod drugog predloga. Kad je isprženo, narendajte sir  i dodajte prstohvat morske soli.

BONUS VIDEO:



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.