PREUKUSNO! Napravite SOČNU KAJGANU - novi tajni sastojak imate u svom FRIŽIDERU! Celog života jedete ODVOJENO!

Printscreen You Tube

20:45 Recepti 0

informer.rs | 19. 08. 2020.

PREUKUSNO! Napravite SOČNU KAJGANU - novi tajni sastojak imate u svom FRIŽIDERU! Celog života jedete ODVOJENO!

Možda niste znali, ali dovoljan je jedan sastojak, koji uvek imamo u frižideru, kako bi kajgana bila još ukusnija

Kajgana je mnogima omiljeno jelo i većina zna sama da je napravi. Možda niste znali, ali dovoljan je jedan sastojak, koji uvek imamo u frižideru, kako bi kajgana bila savršeno sočna i kremasta. A to je kisela pavlaka!

(VIDEO) PENASTA PUTER POGAČA! Mirisna i ukusna

Pixabay

Na svako jaje ide po jedna kašika kisele pavlake. Jaja prvo treba pomešati sa začinima, pa tek onda dodati pavlaku. U tiganju rastopite maslac i zagrejte, a potom sipajte umućena jaja. Neka se stvrdnu bez mešanja, pa tek onda okrenite kajganu. Pavlaka će kajganu učiniti kremastom.

ČORBA OD MIROĐIJE! Jednostavna za pripremu i vrlo ukusna!



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.