
pexels.com
KULINARSKI TRIK ZA BOLJI UKUS KOBASICA! Ovaj prilog od 3 namirnice daje savršenstvo ukusa!
Kobasice su prava poslastica za ljubitelje mesa, a kako bi kobasice bile boljeg ukusa, donosimo vam jedan trik
Bez obzira da li ih služite uz krompir ili testenine, karamelizovan luk sigurno daje pun ukus i sjajnu aromu.
Bakin ĆUŠPAJZ OD ŠARGAREPE! Jednostavno, JEFTINO, starinsko jelo!

TOPE SE U USTIMA! Kremaste i sočne NJOKE u PARADAJZ SOSU!


Za karamelizovanje luka potrebne su vam samo tri namirnice: luk, so i malo biljnog ulja po želji.
U tiganju ugrejte biljno ulje, ubacite kriške luka i prstohvat-dva soli.
Dinstajte na umerenoj temperaturi najmanje 40 minuta, odnosno dok jelo ne dobije smeđu boju.
Povremeno promešajte luk da ne bi zagoreo.
Karamelizovan luk je gotov kada dobijete smesu koja podseća na džem.
Bitno je znati da proces nećete skratiti pojačavanjem temperature jer će na previsokoj temperaturi luk da izgori. Zato, imajte na umu da se strpljenje isplati jer postepeno i dugo dinstanje daje najbolje rezultate.
DOMAĆE NJOKE sa piletinom u pesto sosu! Obožavaćete ovo jelo, samo pratite uputstvo!

Sad je pravi trenutak da SUPU uvrstite u ISHRANU! Idealan saveznik ZDRAVLJA!

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
Bakina kuhinja | Utorak, 01. 12. 2020.
-
bakinakuhinja/informer.rs | Nedelja, 29. 11. 2020.