
bakina kuhinja
ŠNICLE U SUSAMU I SENFU! Ručak koji ćete OBOŽAVATI /VIDEO/
Ručak koji će oduševiti sve gurmane
Potrebno je:
1 par pilećih grudi
FANTASTIČNA ŠTRUDLA SA ČVARCIMA I ŠUNKOM! Prste da poližeš /VIDEO/

SUPER TRIK! Kako da vam smrznuta pica ispadne ukusnija?


senfa
soli
bibera
granule belog luka
ulje

bakina kuhinja
Priprema:
Meso iseći na tanje šnicle da ih izlupati izmedju folije. Posoliti pobiberiti i posoliti sa granulama beloga luka.
Premazati senfom i utapkati obilno u susam.
Teflonski tiganj premazati uljem i pržiti šnicle na tihoj vatri da porumene sa jedne i druge strane..
Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
Bakina kuhinja | Utorak, 15. 12. 2020.
-
Bakina kuhinja | Četvrtak, 31. 12. 2020.
-
stil/informer.rs | Četvrtak, 14. 01. 2021.