Gotova ZA 10 MINUTA! PARADAJZ ČORBA sa pavlakom, idealna za HLADNE DANE! /VIDEO/

Shutterstock

15:33 Recepti 0

bakinakuhinja/informer.rs | 18. 01. 2021.

Gotova ZA 10 MINUTA! PARADAJZ ČORBA sa pavlakom, idealna za HLADNE DANE! /VIDEO/

Šta spremiti od čorbice za ručak? Žuri vam se, a hteli bi da to bude neštu ukusno. Naš predlog je paradajz čorbica...

Potrebno:

200 ml kuvanog paradajza
1,5 l vode
domaći rezanci
peršunov list
celerov list
zelena paprika
50 ml maslinovog ulja
malo soli

unsplash.com

Paradajz i testenina su savršen spoj


Priprema:
 
U šerpu sa vodom dodajte ulje i sipajte kuvani paradajz. Dodajte celerov list zajedno sa drškom kao i zelenu papriku koju možete malo da izbockate nožem ili izvadite seme. Ostavite da kuva 6-7 minuta, izvadite viljuškom celer pa ubacite rezance. Posolite i dodajte sitno seckan peršunov list. Poklopite i isključite šporet. Čorbica je gotova. Po želji u tanjir dodajte kašičicu kisele pavlake.

Prijatno!

POGLEDAJTE VIDEO:

ČAROBNO povrće, HRANI i POMAŽE! Obara HOLESTEROL, reguliše ŠEĆER, čuva creva! /3 RECEPTA/

LJUBAV na prvi zalogaj! ČOKOLADNI KOLAČ sa PAVLAKOM, vrhunski recept! /VIDEO/



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.