
printscreen You tube/Uradi Sama- Ideje za kreativce
Otkrivamo vam TAJNI sastojak za savršeno POHOVANO MESO! U isto vreme biće HRSKAVO, a unutra MEKO!
Ne možete da napravite savršeno pohovano meso? Internet je prepun saveta, ali ponekad samo hrabro eksperimentisanje dovodi do najboljih rezultata.
I zato smo se upustili u avanturu otkrivanja tajne najsočnijeg pohovanog mesa i otkrili je. Krije se, sasvim neočekivano – u mleku.
Da li ste znali da je CELER AFRODIZIJAK? Spremite PUNJENE ljubavne ŠTAPIĆE! /RECEPT/

RECEPT za PRAVI GULAŠ! Tajna je u JEDNOM SASTOJKU - kuvar otkriva kako da vam meso bude MEKANO KAO DUŠA!


Kada pripremte piletinu ili ćuretinu, pre paniranja i soljenja, meso potopite u posudu s mlekom na barem pola sata. Mleko će omekšati meso, a kada ga ispečete, ono će biti sočnije i bogatije.
Takođe, odlična ideja je da u prezle dodate malo začina, parmezana ili susama. Odaberite samo jedan od predloženih dodataka. A ako želite stvarno hrskavo pohovano meso, deo prezli zamenite usitnjenim kukuruznim pahuljicama.
Pixabay
Najlepši STARINSKI KOLAČ sa ŽUTIM FILOM! Čudo od samo DVA JAJETA! /VIDEO/

POSNA CELER ČORBA sa KNEDLAMA! Uživanje za sva čula! /RECEPT/

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
kuvajza.me/informer.rs | Nedelja, 21. 02. 2021.
-
pink | Subota, 20. 02. 2021.
-
krstarica | Petak, 19. 02. 2021.
-
Cooking.rs | Četvrtak, 18. 02. 2021.
-
tvin | Sreda, 17. 02. 2021.
-
emilinakuhinja | Utorak, 16. 02. 2021.
-
kuvajmolako | Utorak, 16. 02. 2021.