PRŽENICE IZ RERNE! Od bajatog hleba napravite ukusnu večeru!

Printscreen You Tube

16:25 Recepti 0

nismokodkuce | 18. 03. 2021.

PRŽENICE IZ RERNE! Od bajatog hleba napravite ukusnu večeru!

Ako standardnoj smesi za prženice od jaja i mleka, dodate kiselu pavlaku, kajmak i semenke moći ćete hleb da zapečete u rerni. Sa ovim dodatnim sastojcima dobićete sočne prženice koje se nisu pržile u ulju

Sastojci:

5 parčeta bajatog hleba
2 jajeta
1 dcl mleka
2 kašike kisele pavlake
1 kašika kajmaka
malo soli
semenke, susam

Printscreen You Tube/bakina kuhinja

Prženice

Priprema:
Umutite jaja, pa dodajte mleko, pavlaku, kajmak, semenke, susam, posolite i lepo sjedinite. Umočite svako parče hleba u smesu i ređajte na pleh. Pecite na 220°C, dok ne dobiju zlatnu boju.


Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.