DOMAĆI HLEB SA SIROM! Neodoljiv i ukusan - idealan za doručak ili večeru /VIDEO/

Printscreen youtube 매일맛나 delicious day

14:10 Recepti 0

mondo | 03. 04. 2021.

DOMAĆI HLEB SA SIROM! Neodoljiv i ukusan - idealan za doručak ili večeru /VIDEO/

Domaći hleb je uvek ukusniji od kupovnog, a još kada je recept lak, pun pogodak za vašu trpezu

Ovaj laki recept za domaći hleb koji zaista posebno izgleda ima više od 3 miliona pregleda! Sastojci su lako dostupni, priprema jednostavna, a rezultat efektan i ukusan!

Sastojci za testo:

200 g brašna
1 jaje
20 g šećera
4 ga instant kvasca
3 g soli
80 ml toplog mleka
30 g maslaca

Premaz:

Tri čena belog luka
1 kašika majoneza
1 kašika šećera
Mladi luk
13 g maslaca
140 g sira

Priprema:

Sastojke za testo pomešajte i pustite da nadođe, potom formirajte okrugli hleb nalik testu za picu, samo deblji. Uključite rernu na 180 stepeni. Beli luk zdrobite, pomešajte sa majonezom, šećerom, maslacem i sitno seckanim mladim lukom. Hlebu “urežite” šaru kašikom na površini, premažite mešavinom i pospite rendanim sirom, pa pecite oko 15 minuta ili dok se lepo ne zapeče i sir počne da se topi.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.