
Pixabay
MALE TAJNE VELIKIH MAJSTORA! Trik za sočno i mekano meso kao iz restorana
Da biste pripremili sočne i meke odreske od svinjskog mesa, važno je da znate nekoliko proverenih caka
Tako, na primer, poznato je da je meso uvek lepše ako dugo odstoji u marinadi. Upiće sokove aromatične smese i nakon pečenja će biti softanije i manje žilavo.
OVO SVAKA DOMAĆICA TREBA DA ZNA! Profesionalni kuvari su otkrili trik kako da vam meso uvek bude sočno i ukusno

ROLNICE U TESTU SA KUPUSOM I MLEVENIM MESOM! Brzo, lako i UKUSNO - OBOŽAVAĆETE IH!


Ako ga dinstate, najbolje je da poklopite posudu kako bi se u posudi zadržala vlaga i praktično se “obarilo” u sopstvenim sokovima.
Shutterstock
Ali postoji još jedan trik koji vam kuvari neće rado otkriti.
- Nikada ne uklanjajte kost sa odrezaka. Tokom procesa prženja, ova kost daje mesu izvanredan ukus. Potrebno je samo da napravite plitki rez duž kostiju. Tako će se meso dobro ispržiti, a kost će puštati svoje sokove i njima ‘zalivati’ meso - objasnio je šef restorana “Goodman”.
HOROSKOP ZA SREDU 7. APRIL: RAKOVIMA se savetuje da POSETE LEKARA, dok će OVAJ znak napredovati na POSLU!

OVA BILJKA ELIMINIŠE PREHLADU I GRIP! Takođe je veoma efikasna u rešavanju problema neprijatnog daha!

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
bokina kuhinja | Utorak, 06. 04. 2021.
-
sensa | Utorak, 06. 04. 2021.
-
bakina kuhinja | Utorak, 06. 04. 2021.
-
pink | Utorak, 06. 04. 2021.