• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stvarukusa.rs

20.07.2021

19:18

FANTASTIČAN NAMAZ OD KUVANIH JAJA! Odlično se slaže sa hlebom ili lepinjama! /VIDEO/

Printscreen You Tube

Recepti

FANTASTIČAN NAMAZ OD KUVANIH JAJA! Odlično se slaže sa hlebom ili lepinjama! /VIDEO/

Podeli vest

Sa kuvanim jajima se prave razne salate koje jedemo za praznike, kao što su ruska, mimoza... Sada možete da napravite i ovaj domaći namaz sa krem sirom, karijem i kurkumom. Namaz od kuvanih jaja se odlično slaže sa domaćim hlebom ili lepinjama

Kuvano jaje nije samo ukusno već i zdravo. Sa njim možete da stabilizujete šećer, tako što ćete skuvati jedno jaje u popodnevnim satima, pa ga probodite viljuškom nekoliko puta i stavite u posudu sa sirćetom. Ostavite preko noći, pa ujutru pojedite jaje i popijte čašu tople vode. 

Sastojci:

5 tvrdo kuvanih jaja
2 mlada luka
55 g pavlake 
90 g krem sira  
1 kašičica karija
1 kašičica kurkume
so

Priprema:

Sve sastojke ubacite u blender, pa sameljite dok ne dobijete glatku smesu. Stavite u teglu i namaz je spreman. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

JAPANSKE PALAČINKE! Spremne u tiganju za tili čas! /VIDEO/
Recepti

JAPANSKE PALAČINKE! Spremne u tiganju za tili čas! /VIDEO/

Ukoliko ste gurman i volite da isprobavate nove i neobične recepte pokušajte sa ovim palačinkama. Japanske palačinke podsećaju izgledom na američke, ali su dvostruko deblje, dok je testo mekše i penastije. Toliko su primamljive da im nećete odoleti, a uz dodatak krema i nekog bobičastog voća biće prava poslastica za uživanje

20.07.2021

16:14

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija