HRSKAVA KRILCA iz rerne sa PARMEZANOM! Samo za prave hedoniste! /RECEPT/

Shutterstock

16:19 Recepti 0

Iće&Piće/Informer | 19. 09. 2021.

HRSKAVA KRILCA iz rerne sa PARMEZANOM! Samo za prave hedoniste! /RECEPT/

Ako volite pileća krilca i nemate mnogo vremena za spremanje, umesto da ih naručite evo sjajnog recepta za vas. Treba vam celih 10 minuta za pripremu i još pola sata za pečenje. Lako se pravi a odmah nestane sa tanjira


Sastojci:

kilogram pilećih krilaca
150 g parmezana
200 g prezli
dva čena belog luka
125 g maslaca
kašičica ljute mlevene paprike
suvi biljni začin
so, biber

Shutterstock

Priprema: 

Krilca oprati i prosušiti, pa posoliti i pobiberiti po ukusu. Beli luk izgnječiti i pomešati sa parmezanom, prezlama, mlevenom paprikom i začinima po ukusu. Maslac otopiti na pari. Krilca umakati u maslac, pa u smesu od prezli i parmezana, te slagati u pleh obložen papirom za pečenje. Peći na 200 stepeni oko 30 minuta.

Prijatno! 



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.