• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Cosmopolitan.rs

03.06.2015

14:12

POSLE SEKSA JE JEDVA POKRETAN? Devet znakova da je on kreten!

Ljubav

POSLE SEKSA JE JEDVA POKRETAN? Devet znakova da je on kreten!

Podeli vest

Veoma vam se dopada frajer s kojim se trenutno viđate, ali postoje sitnice koje u vama bude nesigurnost? Dali ste mu nekoliko prilika, ali vam je i dalje neprijatno kada ste u njegovom stanu, niste još uvek upoznali njegove drugare...

Ipak, kako da budemo sigurne kada je pravo vreme da nekome damo korpu i da li on tu korpu zaslužuje?

1. Na poruke odgovara tako da se razgovor ne može nastaviti.

Pitate ga Hoćeš li na sladoled? sutra, a on odgovara Da. Zar ne želi da priča o sladoledu?!

2. Posle seksa, on je jedva pokretan.

On može i MORA da se mazi. Ako to ne čini, znači da neće.

3. Nervira se što mora da plati piće i hranu.

Znamo da je 2015. godina i da žene imaju svoja udruženja, pokrete i sindikate, ali zar je zaboravio da je dama – dama i da neki red mora da se zna?

4. Uhvatili ste ga kako merka druge, ali njega baš briga što vam to smeta.

Ako u kafić uđe dobra riba, naravno da će svi gledati isključivo nju. I muškarci i žene. Ali neka on makar to radi krišom. To se zove poštovanje.

5. Ne seća se detalja s vaših prethodnih sastanaka.

Muškarci ne pamte sitnice koliko mi, ali ako ste mu se baš dopali, setiće da se vaš prvi pas zvao Munja, da više volite Fantu od Sprajta i da rado čitate Dostojevskog. Ako se ničega ne seća, žao nam je, ali on mora da dobije korpu.

6. Ne zanima ga da li ćete upoznati njegove prijatelje.

Ako ste ga već šest puta pitali da upoznate njegovo društvo, a on je samo slegao ramenima, znači da niste deo njegovog života koliko ste mislili. Na kraju krajeva, zar frajeri ne žele da pohvale svojom seksi novom devojkom?

7. Raskinuli ste, ali vam on i dalje šalje porukice...

...Ali ne poruke kojima vas moli da se pomirite, već vas obaveštava koliko mu se seks sa vama dopada i predlaže da raskid ne bude i prekid seksualnih odnosa. I, ne, to ne znači da mu je stalo do vas, već samo da je napaljeni mali nevaljalac.

8. Priča o vašim fizičkim nedostacima, a niste još dovoljno bliski.

Takav muškarac pokušava da sruši samopoštovanje i veru u sebe kod svoje partnerke. Ne dozvolite mu da iskoristi to što se osećate ranjivo i time vas uvuče u krevet. Zaslužujete daleko bolje od takve osobe.

Čak i samo za krevet.

9. Kada ste kod njega, osećate da smetate.

Naravno da nećete ostati kod njega pet dana zaredom, ali ako ste se zajedno probudili i tek pijete jutarnju kafu, trebalo bi da ima toliko pristojnosti da učini da se osećate prijatno. Ipak vas je pozvao. Ili se bar nadamo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija