• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zenasamja.me/Informer.rs

20.11.2015

19:51

GREŠKE KOJE MUŠKARCI NE OPRAŠTAJU Kad uskočite u krevet, zna se šta se radi!

Ljubav

GREŠKE KOJE MUŠKARCI NE OPRAŠTAJU Kad uskočite u krevet, zna se šta se radi!

Podeli vest

Nemojte da kvarite zabavu tako što ćete se u krevetu ponašati nedolično, poručuju muškarci. Lista od pet totalno nepoželjnih stvari, pomoći će vam da ne ponavljate greške preko kojih oni teško prelaze

Plakanje

Emotivni izlivi tokom ili posle seksa, trebalo bi da izražavaju radost i bliskost, a žene često postanu neuračunljive kad ih obuzmu emocije. Možda ste se rasplakale od sreće, ali momcima to deluje krajnje neuravnoteženo i odbojno.

Razgovor o deci

Čak i ako zapravo nastojite da napravite bebu, pričanje o tome nije podsticajno. Pustite da priroda obavi svoje, a vi se usredsredite na uživanje i zabavu.

SEDAM GREŠAKA kojima ćete uništiti njenu želju za seksom!

Kritikovanje

Komentari o tome da mu erekcija baš ne uspeva, ili da vam se ne sviđa njegov stil, neće ništa popraviti. Potrudite se više, ili predložite da se odmorite, pitajte ga šta želi ili mu pokažite šta se vama sviđa. Ima puno konstruktivnih načina da igra uzme maha i postane uzbudljiva.

Dosađivanje

Ako se ponašate kao da vam je dosadno ili ste toliko umorni da ne možete da sprečite zevanje, on će biti s pravom uvređen. Uključite se, odagnajte umor ako ste se već upustili u seksualnu igru, preuzmite inicijativu, ako je to način da vam bude uzbudljivije.

Previše priče ili ćutanja

Previše priče ubija erotsko raspoloženje. Možda ste nervozni ili se uvek raspričate kad ste uzbuđeni, ali kontrolišite se, jer će se on pitati da li vi to zapravo pokušavate da izbegnete seks i šta nije u redu. Isto tako deluje i potpuna tišina.

DESET ČINJENICA O PENISU U dva slučaja se njegova veličina smanjuje!

KONAČNO OTKRIVENO Ovo je najbolja poza za ANALNI seks!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija