• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sta.hr/Informer.rs

17.05.2016

17:32

TO MORA DA JE BOLELO! U toku seksa mu pukao penis, do dolaska u bolnicu skroz je POCRNEO!

Ljubav

TO MORA DA JE BOLELO! U toku seksa mu pukao penis, do dolaska u bolnicu skroz je POCRNEO!

Podeli vest

Bili su to najgori trenuci u životu jednog 32-godišnjaka iz Indije. Prilikom žestokog seksa čuo se zvuk lomljenja, posle čega je on osetio stravičan bol u predelu međunožja, a potom je usledila i krv

U panici je odjurio u bolnicu u Nju Delhiju. Na putu do bolnice penis mu je skroz pocrneo i bio nagnut na jednu stranu,

Lekari su prvo uradili ultrazvuk i zaključili da mu je penis na neki način polomljen.

Naime, penis nema kosti koje bi mogle da puknu, ali ima sunđerasti sloj koji može da se nagnječi prilikom ili istegne. Upravo zahvaljujući tom sloju dolazi do erekcije jer prilikom uzbuđenja velika količina krvi dolazi u polni organ i on nabubri.

(FOTO) NISU ZA SVAKOGA! Ove bokserice nose samo NAJHRABRIJI, pogledajte zašto!

Kod ovog nesrećnika desna strana tog sloja je bila nategnuta, pa je penis bio natečen i pun krvi. Lekari su taj višak odstranili operacijom, posle koje je sve počelo da se vraća u normalu.

Stručnjaci kažu da se osim, prilikom žestokog seksa, penis može slomiti i prilikom masturbiranja. Ponekad se muškarci oporave u potpunosti i nemaju nikakvih posledica, ali postoje i situacije kada dolazi do erektilne disfunkcije jer je tkivo unutar penisa oštećeno i krv ne može normalno da cirkuliše.

Od 1924. godine u svetu je zabeleženo oko 1.600 ovakvih slučajeva. Polovina se dogodila tokom seksa, a kao najrizičnija poza za ovo pokazala se kaubojka, kada je žena na muškarcu.

PRVA TRANSPLANTACIJA PENISA U SAD! Prvi seks će moći da ima za nekoliko meseci!

Nešto manje opasan položaj je dogi stajl, i kriv je za 29 posto lomova. Najsigurniji je misionarski položaj u kojem je zabeleženo najmanje povreda muškog polog organa, prenosi Dejli Mejl.

OSETLJIVOST PENISA: Obrezani i neobrezani su isti?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivica

pre 7 godina

Moj komsija je znaci 1 od ovih 1600 kad mu se pre par godina ovo desilo / pre toga bio sa prijateljicom/ sa ženom, negde oko ponoci KOMPLETNO bolnicko osoblje koje je radilo tu noc doslo je da vidi nesto sto do tada nisu videli, kako je ovde opisano, deluje kao da je on dao interviju, kako kaze postado minijaturni crnac

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija