• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sex.rs/informer.rs

10.09.2016

16:04

NISAM MU ODOLELA! Dopustila sam kolegi da me zadovolji na poslu i PONOVO BIH!

Ljubav

NISAM MU ODOLELA! Dopustila sam kolegi da me zadovolji na poslu i PONOVO BIH!

Podeli vest

Kažu da, kad se dugo opirete, nećete ništa postići, već ćete se samo zapetljati još više. To sam i ja shvatila, i to više puta u životu. Nikako da naučim.

Stigao je novi kolega u firmu. Nisam previše obraćala pažnju na njega, sve dok nismo počeli intenzivnije da se dopisujemo. Iako sam udata već godinama, nisam mogla da ignorišem njegove "male signale".

Bio je veoma uporan. Pokušavao je na razne načine da mi skrene pažnju, a ja sam se pravila da me to uopšte ne dotiče.

ZNAM DA ĆETE ME OSUDITI! U vezi sam sa oženjenim muškarcem i želim da mu rasturim brak!

Sve do jednog dana...

Iako nas u kancelariji radi četvoro, koleginice koje rade sa mnom su ranije otišle na sastanak, i ostali smo samo on i ja...I nekoliko kolega koji su bili u drugim kancelarijama, a naravno, stakla su bila providna i svi su mogli da nas vide.

Imala sam crvenu haljinu koja je samo blago naglašavala moje obline. Obožavao je tu moju haljinu.

Nije mnogo govorio... Pogledao me je , približio se, i samo se spustio.

Nisam imala snage da ga odbijem. Gledala sam ga kako se lagano spušta i ... morala sam da se prepustim. Pomerio je moje tange boje kože u stranu, ali mu se to nije dopalo, pa je rešio skroz da ih skine.

(VIDEO) SAN SVAKOG MUŠKARCA JE NJEGOVA NOĆNA MORA! Dečko došao kući ranije i zatekao je u krevetu sa...

Prvo je počeo da me ljubi po butinama koje su već počele da mi se grče od uzbuđenja. Zatim je jezikom prešao preko mog klitorisa, veoma nežno... Nisam znala gde se nalazim i ukrstila sam oči od zadovoljstva. Da me je neko od kolega iz susednih redakcija video, verovatno bi pomislio da nisam normalna...

Kada sam ispustila prigušeni krik zadovoljstva, a bilo je teško, jer sam inače veoma glasna, podigao se, nasmejao onako vragolasto, na svoj način i otišao bez reči.

Ja sam ostala da sedim, jer nisam imala snage da ustanem...

Od tada se nismo čuli. Valjda ne znamo ni šta bismo rekli jedno drugom... Kad smo na poslu, trudimo se da sve bude profesionalno, ali kao da svakom sija iz pogleda ona jedna rečenica "Ja bih ponovo..."

SAZNAO SAM OD NJENOG KOLEGE! Moja žena je orgijala sa njim i njenim šefom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija